Rapport

Tjolahopp!
Sitter nu på cityterminalen med Sara, vi är lite trötta efter en heldag här men vi har faktiskt fått tag på allt som vi ville! snart ska vi skiljas för kvällen, hon ska till pojken sin och jag ska till morfar!


jag lovar att ni kommer få mer rapporter och bilder på det jag har köpt men det är dyrt att låna data här.. (och kladdkakan är jätteäcklig! Saknar Ringduvan!!)


Hörs snart!

Semester

Nu, mina vänner, nu har jag semester! Som jag har längtat! (och pratat om...) Från och med idag så är jag ledig i 18 dagar framåt! Vad är ett bra sätt att kickstarta en semester? Jo, man drar till sthlm med en kompis och shoppar! =) åker med Sara imorrn med 7 båten.. Sen så är det sthlm två dar, hem en dag och sen åter igen 7 båten upp, bila till strömsholm och Emma. Efter det så bilar jag till Angelica, efter det...har jag ingen aning om ännu =)

Föresten, jag tycker om min packning för två dagar i sthlm.

Min hanväska med allt som finns i den
sovtröja
tandborste och tandkräm.

Thats it. resten av bra att ha saker när man inte är hemma, finns i väskan redan =)
Nog för att jag alltid brukar packa ganska lätt men det här tar väl priset.. =)

Nä, ska ta itu med min enorma packning.. =D Eller, städa av min bil ska jag göra, pappa ska ge den lite service innan min roadtrip.

Får se om jag får tag på en dator i sthlm annars så hörs vi på torsdag!

Hopptävling

H(Yes, Angelica fattade internskämtet i förra inlägget! -För er andra, sorry men det är en eeeextreeemt lång historia bakom, kanske en annan dag..)

Ok, lång dag.. Varit på hästtävling hela dagen, min tjejer var mkt mkt duktiga!! Ena laget blev tvåa och andra kom en liten bit bakom placering men var jätteduktiga endå! - Föresten, nån som kände av jordbävningen idag?

Kommer nog ha lite träningsvärk imorrn, vem behöver gym när man har hästtävling? Framförallt när man ska bygga om banan tills imorrn och måste släpa fram en massa nya hinder... =/

Sitter nu nyduschad, mina nya jeanstights på mig (såna som jag har sagt att jag inte kan ha eller vill ha..) och ska alldeles åka hem till Sofie en liten stund.. Är fest på gång där men jag är bara med hemma hos henne, börjar 0745 imorrn..

Nä, åka in till den stora staden och vara social!

Ha en trevlig lördagkväll!

Fredagsmys

God kväll (eller är det afton...?) =)

Sitter nu med lite choklad och håller på att fixa med musiken på datan.. jag har fått in den i datan nu och nu ska den helst fortsätta in i min mp3 men det är där som diskussionen börjar.. Aja, man kan ju inte vara bra på allt... =/

Har föresten skrivit ut mina kartor för min roadtrip! En Nynäs-Strömsholm och en Strömsholm-Linköping. Kom i skrivande stund på att jag kommer att behöva en Linköping-Oskars men men, det finns tid..

Ha, nu började mp3 och datan samarbeta så nu förs det över! Men det visst lite tid..

Vad gör ni en fredagskväll? Och vad har ni för planer för helgen? Själv så ska jag på hästtävling imorrn, ska häven hämta på Betten innan (där kommer även min världsbild att rubbas, så om ni känner en jordbävning imorrn, så är det mitt fel...) Där ute ska jag även vara lagledare..(lite spännande för jag vet faktiskt inte vilka som är med i laget ännu...Oops..)
Sen ska jag nog ut till Sofie på kvällen, det ryktas om SingStar..

Men mer om morgondagen får ni höra imorrn!
-Out

Visst är det torsdag?

Ok, har sjukt dålig koll på dagarna.. men men, så länge man håller koll på vart man ska vara vid vilken tid så får det väl gå.. =)

ok, gårdagen med lite korta ord: sov, städade, jobbade, åkte hem till syrran, sov där. Idag: barnvakt + kattvakt, var på ridskola med Emy (Anton var med han oxå),  hem, ljusparty här hemma vilket gjorde att jag köpte en del saker =)

Ni vet när man är så där jättetrött att det enda som finns i huvudet är hur skönt det ska bli att få gå och lägga sig? Och man redan vet hur skööönt det kommer att vara att sträcka ut sig i sängen, sno ihop sig till en lite knut och sen somna bums? När man sover så djupt att man inte kommer ihåg om man har drömt eller inte?
(hinthint) jag är sååå trött just nu!!!

Så, innan ögonlocken klibbar ihop sig helt, godnatt!

Föresten, jag har nog nån minut på mig innan jag somnar, nu har jag börjat planera semestern! Det är en del som ska klaffa och en del saker som jag måste fundera på hur jag vill ha det.. ett ex: vill jag ha min bil eller mammas? Jag är mer van vid min, men mammas är (för att vara helt ärliga) bättre än min... 

Nä, mer funderande får det bli imorrn, då väntar även körning med Carro!

Nattinatti 

Hon tar sig en titt i spegeln när hon är:

3 år
Hon tittar på sig själv och ser en drottning
8 år
Hon tittar på sig själv och ser Askungen eller Törnrosa
15 år
Hon tittar på sig själv och ser en fet, finnig och ful tjej (Mamma, jag KAN inte gå till skolan så här!)
20 år
Hon tittar på sig själv och tänker " Jag är för smal/tjock, för kort/lång, för stripigt/lockigt hår" - Men bestämmer sig för att gå ändå
30 år
Hon tittar på sig själv och tänker " Jag är för smal/tjock, för kort/lång, för stripigt/lockigt hår" - Men bestämmer sig för att hon inte har tid för att fixa till sig så hon går ändå
40 år
Hon tittar på sig själv och tänker "Jag är för smal/tjock, för kort/lång, för stripigt/lockigt hår" - Men säger "Jag är åtminstone ren" och går ändå.
50 år
Hon tittar på sig själv och tänker "Jag är" och går vart hon vill.
60 år
Hon tittar på sig själv och påminner sig om alla människor som inte ens kan se sig själv i en spegel längre. Går ut och övervinner världen.
70 år
Hon tittar på sig själv och ser visdom, skratt, förmåga - och går ut och njuter av livet.
80 år
Bryr sig inte om utseendet. Sätter bara på sig den rosa hatten och går ut för att ha kul i den här världen.

Kanske skulle vi alla sätta på oss den där rosa hatten tidigare.

Måndag

Godmorgon på er! Eller, inte riktigt men men..
Vad gör ni idag? Hoppas er dag är lite roligare än min, jag ska städa, sen ska jag till jobbet en halvtimme tidigare för Magnus och jag ska ha uppföljning från vårens medarbetarsamtal.. (ja, jag är nervös, vet inte varför men det är jag alltid)

Sen undrar jag en liten sak, ringde tandvården precis, för jag har egentligen tid ikväll men jobbar så jag kan inte.. Nästa lediga tid som min tandläkare hade var den 15 okt!
Människan måste jobba mer än mig!

Nä, städa var det, men jag har en känsla att brorsan blir arg om jag börjar dammsuga i mitt rum när han ligger och sover i rummet bredvid, och det är en tunn vägg därimellan! (hehe...) Vi får väl se på vilket humör jag är på!


Bai

Fredagsmys

Har det varit ikväll hemma hos familjen Nilsson i Endre, med köttfärslimpa, äppelpaj med vanlijsås och lite godis.. Lägg sedan till en bra film på tv så är kvällen komplett =)

Ok, är ganska trött så jag har inte så mycket att skriva om, förutom en sak:

Imorrn kommer Angelica!! =)


Så, vi syns imorrn!

090917

Gudars vad det kan vara skönt att sitta ner ibland, jag älskar verkligen att ha hand om Emy och Anton, men jises vad man är trött efteråt! men det är en skön trötthet =) Var med Emy på ridskola idag, det var jättekul att se henne sitta på en liten ponny i sin säkerhetsväst, hjälm, ridbyxor (rosa såklart) och chaps.. Hon ser verkligen ut som en proffsig ryttare! (i en 4-årings storlek då da, men endå)

Annars har det varit som vanligt där ute, eller en sak var ny. Dom har skaffat kattunge! Extremt söt, extremt kelig (då och då iaf) och extremt aktiv! Vaknade där vid fem tiden när den kom in till vardagsrummet där jag sov, jag somnade iofs om efter en liten stund men blev ganska glad när Sonny stängde ut den efter ett tag så jag hann få lite mer sömn innan busungarna vaknade! =)

Föresten, det här är säkert jättebarnsligt tycker ni men jag har i flera år tänkt på att börja samla på Fyrklöverns samlingservis Disney Jul. Har ni sett på den? Den är ursöt! Har även tänkt tanken på att inte samla på servisen utan på dom andra sakerna som finns att köpa, julgranskulor, tomtens verkstad (dom har allvarligt tagit figurer ur den tecknade versionen av tomtens verkstad som går på tv varje jul och nu kan man köpa dom som figurer och ha hemma!)
Ok, jag tycker iaf att det är jättekul att titta på sånt här och drömma lite grann om kanske nån gång.. (för just nu så är det så, nån gång, det kostar tyvärr en ganska stor peng att köpa sånt där..)

Aja, kanske köper en grej som en liten julklapp till mig själv.. =)

Nä, snart är det Criminal Minds på tv! Det är min kväll det, vad gör ni ikväll?

Ciao!

(föresten Angelica! Såg på Dödlig fångst på Discovery häromkvällen och en av killarna där hade en kaffemugg från Dunkin Donuts !! )

Good morning, ... not

Hello! Hur är det? Gud, vad jag är trött!! Jag borde inte vara det med tanke på att jag sov aplänge inatt, och igår på dagen.. Vill ni veta vad som hände igår? (det hoppas jag verkligen, eftersom jag tänker skriva det nu..)

jag gick hem tidigare från jobbet!

Anledningen? Den härliga veckan som vi tjejer får ca en gång/månad... Jag fick en sån helvetisk värk att jag knappt kunde stå upp (allvarligt, det kändes så) och Elin (min ängel) skickade hem mig när det var en timme kvar på mitt pass. Vill ni veta vad jag gjorde när jag kom hem? (åter igen, det hoppas jag..)

Jag tog Naproxen, la mig på soffan, sov och sedan låg jag där resten av dagen..
Om det inte hade varit för den konstant närvarande värken så hade det varit en skön slapp dag på soffan..

aja, värken var borta när jag vaknade idag, och tur det, för jag ska till syrran snart och sen så är jag barnvakt hela dagen imorrn. Det är inte kul att ha hand två barn och samtidigt ha mensvärk!

Nej, ska plocka lite grann här hemma nu, sen så in till stan på några ärenden och sen ut till Sanda


Peace

Lite bilder från personalfesten

Här kommer (bättre sent än aldrig!) några bilder från personalfesten! Fast det ligger iofs fler på facebook.. =)


Välkomstdrink!=)





Ett glatt Donkengäng!

Klassikern... (ja, jag sjöng med..)

Nej, det får räcka för den här gången, internet är lite segt nu, så det tar sån tid.. =) Men lite fick ni iaf..!

Bai

Höstmys

Haha, ok nu vet jag att den 11 sep så ; Undvek Angelica att plugga (way to go, säger jag som absolut inte behöver plugga) och Karolina träffade mig på jobbet (vi träffas ju aldrig där... =)

Ok, vad har jag då gjort idag? Jag har varit ledig och för en gång skull så har jag tagit det lugnt på min lediga dag! Annars har jag en tendens att försöka hinna med allt som jag ligger efter med på en dag (och oftast så är det saker för kanske 2-3 dagar...)
Jag har även kommit fram till att jag tycker om hösten! Nu så kan man börja tända ljus och mysa på kvällarna och man kan krypa in under en mysig filt och se på en film i höstmörkret.. Nej, jag tycker om hösten! Plus, det här pratade även jag och pappa om häromdagen, så nu kan man pusta ut efter turistsäsongen! Även om det är bra att turisterna kommer till ön, att vi får in pengar och jobb och allt det där, så är det ganska skönt när det bara är vi gotlänningar igen!

Även om vi har en tendens att gå lite för långt ibland, det är helt ok att ta det lugnt ett tag men vi har ibland en tendens att stendö på vintern och sen kommer vi först tillbaka till sommaren igen.. Undrar hur det är att bo på en icke-turistort, är det samma sak där eller märker man inte en sån stor skillnad?

Om det (mot förmodan) finns någon person som bor på en icke-turistort som läser detta, kan du vara snäll och ge mig ett svar?

Nä, håller på att läsa en riktigt bra bok (för 4e gången tror jag, ja jag är knäpp, säg nånting jag inte visste..) och sen så väntar jobb 0845-17 imorrn

Sov Gott Hörrni!

Hallu....?

Var det ingen som gjorde något igår?

Ni får ju tänka på att jag bara jobbar så det är kul att få läsa om vad andra (normala) gör!

Aja, ikväll väntar iaf en myskväll hemma, ska spela lite sims nu, sen så är det Dobidoo kl 8 (jag står för att jag tycker om det programmet!) sen, i säng och imorrn är det jobb 11-19..

Nytt försök, vad har ni gjort idag? =)

Ibland är det så skönt att göra ingenting!

Vad har ni gjort idag/ikväll??


Hmm...

Ska förmodligen fira jul i Sälen i år, dom vill iaf att vi ska jobba under julhelgen (och det är ju = inte kunna åka hem..)

Vet inte vad jag tycker/känner inför det, har alltid firat med familjen, men det kan nog bli nice där uppe oxå..

Sen kanske nån har lust att komma upp och hälsa på??  (hundvalpsögon, efterapar Angelicas...)

EPF

Sådär, då kan man väl räkna tiden som EPF nu då.. (Efter PersonalFesten). Det känns lite så, för det är en sån stor grej för oss, så man pratar om den i ett par månader innan och efter så pratar man om vad som hände..
  Såklart, är jag med i den andra kategorin.. Ok, jag blev förbannat full och spydde, första gången det hände faktiskt men allt måste ju ske nån gång, eller hur? =)

Nej, men det var alldeles alldeles... underbart (för att citera en speciell prinsessa) God mat, goda drinkar (nähä?! tänker ni nu), härliga människor och det med det är att jag träffar dom nästintill varje dag!

Jag vet att folk har börjat fråga efter bilder på min nya hårfärg, men det får tyvärr vänta tills jag har fått min kamera (den ligger dock på jobbet nu, framsteg!) Eller tills bilder från personalfesten dyker upp på facebook (tro mig, med tanke på vissa personers papparazzifasoner så finns det bilder! =) )

Så, gårdagen blev mest en återhämtarsigdag och idag har jag varit barnvakt åt busungarna 1 och 2 (även kallade Emy och Anton) Sitter hemma nu och bara slappar, snart ska jag och pappa laga mat och sen så väntar öppning imorgonbitti.

Nä, se på lite CSI NY innan maten.. =)

Bai!

Saker att göra

Hmm.. har en del saker som jag verkligen vill göra nu! Vissa är bokade och så men inte andra..

Klippa och färga håret - Det kommer att ske (om ca 8 timmar faktiskt)

Åka upp till sthlm och träffa Emma helgen den 24-25 - Hm, jobbar på det men ser lite mörkt ut, min öppningshelg..

Åka och träffa Angelica - Måste bara kolla när det funkar med henne (nu finns det dock sovplats vad jag har förstått! =) ).

HA SEMESTER! - fixade ansökan idag! Dom två första veckorna i oktober är bara mina... =D

Ha askul på personalfesten på söndag - nemas problemas med mina underbara jobbarkompisar!

Supa ner vissa personer på ovan nämda personalfest - hehehe...

Jaa, det här är bara sakerna som jag kommer på just nu... Men men, det är väl så, om jag en dag inte skulle ha saker som jag vill göra, så skulle jag känna mig vilsen..

Men jag vill verkligen träffa mina underbara tjejer, jag saknar att ha dom på samma ö som mig..



Nej, nu börjar den här klockan-är-halv-ett-svackan komma.. Bums i säng så känns det bättre imorrn! =)

(Ja, bilder på mitt nya jag kommer att komma upp hit, ska bara ha tillbaka kameran från Sara.. )

Godnatt på er, mina kära vänner

Supernatural

Grymt bra serie! Way scary but very very good.. And some sweet eyecandy in the form of two boys =)

Ok, har ingen aning om vart engelskan kom ifrån men men, vem vet vad hälften av det jag gör, är för ngt..

ok, nån som hängde med där?

Har inget bättre att skriva om så det får nog vara nog där..

See Ya!

RSS 2.0