thoughts

Då var julen över för detta år.
Jag har lite blandade känslor för julen iår. Det var jättetrevligt på julafton med släkten. Ni vet, det var mycket mat, skratt, skämt och julklappar. Precis som julen ska vara. Och barnen fick oss alla att komma ihåg hur uppspelta man själv var, när man var liten och tomten skulle komma.
Och när vi sedan kom hem från syrran så var det bara mamma, pappa, mattias och jag. Mindre stoj än hos syrran med lika mysigt.
  Men jag har tänkt mycket på min mormor den här julen. Jag saknar henne extra mycket runt min födelsedag och julen. Och i år har det tyvärr varit extra mycket..
   Om man ska förstå varför jag saknar henne mer nu så är det så att hon var alltid nere (hon bodde i sthlm) antingen när jag fyllde år eller under julen. Beroende på om dom skulle fira jul med resten av släkten eller med oss.
Var hon nere hos oss så kom hon in på mitt rum på morgonen och sjöng för mig. Var hon i sthlm så ringde hon alltid och det första hon gjorde var att sjunga.

Ibland är det verkligen sant att man tänker för mkt! Men det har varit en bra jul. Trevligt sällskap, god mat och fina presenter. Fast, helt ärligt, så betyder inte presenter speciellt mkt.

Det som verkligen betyder något i livet är familjen och de personerna som man bryr sig om

Ok, ovanligt långt inlägg. Och klockan är väääldigt mkt, ska snart gå  och sussa. Men först en fråga (Jag har tänkt ännu mer)

Tror ni att det finns spöken?

20! =)

Så, nu är jag gladare, som utlovat!

Har varit en bra dag, fått fina presenter (Bästa är nog undervattenshuset till kameran, mååånga bilder under vatten kommer det att bli!) Angelica var här på kvällen, vi skulle färga mitt hår. Mkt prat blev det, precis vad jag behövde!
Nu på kvällen har jag och mattias spelat disney trivial pursuit som jag fått. Han vann (med hjälp vill jag tillägga!)

Nu ska jag sussa och jobba imorrn. Har en utbildning, nervös!! men som jag brukar säga, allt ordnar sig, på ett eller annat sätt...

Nä, stora kramar till er alla! Vi ses!

Bai

I'm really not supposed to talk to strangers


20 år

Då var man 20. Punkt. Förlåt men just nu så känns det inte så bra, det är lite för mkt nu med Saras mamma och Jockes farfar. Varför måste allt tråkigt och sorgligt hända på en gång??

Varför kan inte någonting, någon gång gå min väg?!? Varför måste det alltid vara så att nån är ledsen?
(Återkommer imorrn, förhoppningsvis lite gladare...)

...

jag vill bara här ifrån nu, bort från vardagen och mörkret.. Iväg till värmen och kompisar och att inte behöva planera varje dag.. Bara att få vara..

2 dagar tills man fyller 20 nu...

Nu ska jag spela sims och se om mitt humör stiger, känner mig allmänt ynklig nu..


Sara jag skickar en tanke och en kram till dig, jag kan inte tänka mig vad du går igenom.


Mindre än en månad kvar..

Om en månad kommer vi att sitta nere i Thailand, i värmen och solen och bara njuta.. (Bara för att jag har skrivit det nu så kommer det en monsun eller nåt..Murphys Lag...)

Jag hoppas att ingenting krånglar till sig med visumen, orkar inte med det, nu vill jag bara börja planera det roliga!!

Tuff dag på jobbet idag, men det är bara att lägga bakom sig, annars kommer man bara fortsätta irritera sig över det.. Just nu så tänker jag bara på Thailand om det händer nåt, det funkar ganska bra..

Har ni tänkt på hur mycket man har ändrats som person sen skolan? Nu är det ju inte speciellt länge sedan jag tog studenten men jag känner endå att jag inte är samma person, på både gott och ont.. Det kanske är så att i skolan så var det inte lika allvarligt, på nåt sätt.. Det är inte riktigt samma sak att komma försent till jobbet och till skolan. Kom du försent till skolan så var det bara du som drabbades (Om man nu brydde sig...) Men kommer man försent till jobbet så blir det jobbigare och tuffare för alla andra, eftersom dom måste göra ditt arbete..
  Nu är jag ganska glad att jag har förändrats, jag hoppas att det är för det mesta till det bättre. För mig så är det även så att jag tror att man hela tiden utvecklas och ändras som person genom livet, genom olika saker som händer en.
 
Vad säger ni, har ni ändrats som personer sedan skolan? Det är känns som om det skulle kunna bli en intressant diskussion. Speciellt med lite vin eller cider till =)
Som sagt, jag hör gärna vad ni har för åsikter, det är alltid kul att diskutera och prata.

Nej, jisus vilket långt inlägg det blev... Aja, nu ska jag nog sussa (fast jag lär sitta vid datan en stund till, som vanligt...)

We've only got about twenty minutes..*BOOM*..make that five!


Jag har snöat in lite på Disneycitat, men jag tycker det är ganska kul... Nån som kan? ?=

Bai


Bara så ni vet

Jag tänker inte bli sjuk nu! Kan man undvika det med ren viljekraft?

Skickar mina tankar...

till min storebror, hans pappa Göran och hela hans familj. Jag skickar mina tankar och min omtanke och hoppas att dom mår så bra man kan må..

Jag kommer inte ihåg så mkt av honom från när jag var liten
Han var alltid snäll och glad, och jag har för mig att han alltid hade en karamell över
Jocke har mist sin farfar
Göran har mist sin pappa

Sune, jag hoppas du har det bra där du är
Jag hoppas du är i Nagijala, där lägereldarnas tid råder...

RSS 2.0