Put your faith in what you most believe in.

Var på stan idag med Carro, mkt trevligt! Skönt att få sitta ner och prata ordentligt! Det är inte ofta man hinner med det på jobbet, där hinner man mest börja ett samtal och sen (om man har tur) avsluta det nån timme senare...

Hittade jättefina smycken idag! Tänkte faktiskt lägga upp bilder på dom men kom sen ihåg att kameran har ju Sara, som kom hem från sin hemliga resa idag.. (nej, jag vet fortfarande inte vart dom var, men jag ska ta reda på det!).
Men det blev iaf ett halsband och två armband. Ni från jobbet lär få se det på söndag, för då är det personalfest!! Längtar faktiskt riktigt mkt! Ska bli skönt att bara få umgås och (som sagt) hinna prata ordentligt och bara vara utan att stå i kassa eller kök samtidigt..

Btw, titeln kommer från det faktum att jag satte på Tarzan för en liten stund sen.. =)
Ska ta tag i min lilla ide om att ha disneyfilmkvällar, och börja från 1 och gå uppåt, men det lär ta ett par kvällar.. =P Ska bara hitta någon som är villig att göra det...

Vill även bara ha en "vanlig" filmkväll, nån som är på?

There aren't any real rules... only guidelines.

undrar hur allt skulle funka om det vore sant?

Vissa saker skulle vara sååå mkt bättre men andra sämre (I think).
Sitter och kollar på Thailandsbilder, längtar tillbaka, vill tillbaka, ska tillbaka! Men förmodligen nån annanstans först, allra först ska jag till sälen iaf.. =P

Undrar hur det kommer att gå där uppe? Med allt menar jag, boendet, jobbet, jobbarkompisarna... Listan kan göras väldigt lång, men snart kommer en tjej ner från sälen så då får vi förhoppningsvis en massa svar!

Tills dess så ska jag sysselsätta mig med en massa saker =) Bla så är det personalfest om en vecka och kläder har jag redan fixat men imorrn så ska jag och Carro ta en runda på stan och shoppa efter smycken! =)

Nej, nu ska jag leka med min nya dator, ska installera sims 2 tänkte jag =)

Bai


Nya datorn!

Sitter vid min nya fina dator just nu.. Me like!! =)

Annars har det inte hänt speciellt mkt, varit barnvakt idag, så är ganska trött men dom är så underbara att det är helt ok! =)

Börjar vid kvart i åtta imorrn så min (extremt tråkiga) fredagskväll kommer att bestå av lite tv-tittande och sen ska jag se insidan av mina ögonlock!

Hur ser er fredagskväll ut?

Sommarlovet över (?)

ok, då är mitt sommarlov härifrån över. När jag insåg min arbetsmängd i sommar så fick bloggandet vila ett tag =) But now Im back!

Vad har då hänt den här sommaren?

Jobbat - över 200 timmar i Juli
Blev månadens medarbetare i Juli
Vart ute och festat
Köpt en ny data (dock sitter jag inte vid den nu, har inte hunnit fixa internet ännu)
Sen har det säkert hänt en massa andra saker men det kommer jag faktiskt inte ihåg... =)

Jo, föresten, Sälen blir av!! =) December till April, heltid, mkt nice! Och det kommer vara jag och 4 boys från Gotland..
Fast dom är jävligt roliga så det är helt ok! =)

Vad händer den kommande tiden då?
Hm, kortsiktigt så ska jag packa upp från flytten hem igen, och sen ska jag in till stan och träffa Sara innan jobb 17-23.
Sara ska iväg på sin födelsedagspresent från sin kille, en hemlig resa! =) Jag vill oxå ha...

Om man ser lite längre fram så ska jag ha semester i oktober, jag ska bestämma mig och jag ska bo hemma eller i stan fram tills Sälen, och jag ska givetvis hälsa på Angelica och Emma som är flyttat från ön..!

Nej, packa upp vad det...

RSS 2.0