Strömavbrott...

Är en väldigt spännande sak... framförallt om man jobbar stängning på en restaurang som man måste stänga innan man går där ifrån...

Jag har handdiskat all jävla disk ikväll


Jag är så trött just nu så jag tänker aktivt förtränga min egen lilla diskhög här hemma och gå och lägga mig.


God natt

Är man smart så är man..

Fixade lite extra timmar idag - med kommentaren "Jag har ändå inget vettigt för mig".

Jag skulle ha jobbat 5,5 timmar. Jag jobbade ca 10-11 timmar... Vill ni veta det allra bästa?

Juldagen = Dubbel lön...! =D

Money money money.. Som sagt, vad ska jag göra här uppe annars? Fast jag ska tusan lära mig åka skidor snart!

Nä, nu blir det sängen, jobbar ett långt pass imorrn med..

Bai

Upphittat

Julkänslan! =) Bätte sent än aldrig..


min julklapp =)


Lilla jag =)


En till julklapp =)

Nej, måste kila!

Bai

24 dec

 God Jul på er! Hoppas ni får en bra dag, fylld med familj, god mat och klappar.

Nu har jag (äntligen!) slutat jobba så nu börjar mitt firande.. =) Så nu väntar glögg och öppna lite klappar. Sen så väntar julmys med resten av donken folket =)


Nej, nu glögg!!

Förlorat - julkänslan

Ok, blogginspirationen har varit ganska låg nu några dar.. Sånt händer =)

I helgen var mamsen och papsen uppe och hälsade på lilla mig! Och gud, vad härligt det var att se dom igen! =) Tiden gick så fort bara men det går nog ganska snabbt tills jag ser dom igen! (hoppas jag!)

Vad har hänt sen dom åkte då? Ja, jobbat.. Jobbade ikväll oxå och för att citera en av mina kära arbetskollegor:
"Vi var så rövknullade man bara kan vara!"

Jag hade tänkt att skriva något mer ...rumsrent? men kom inte på något så då fick det bli detta. Men man fattar iaf hur ordentligt överkörda vi var!

Imorrn så väntar en ledig dag och jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska göra ngt nyttigt eller om jag ska bara slappa.. Den som lever få se... Men en ska som jag ska göra är att försöka hitta julkänslan!!
   Alltså, kommer ni ihåg känslan man hade när man var liten? När man kunde säga på minuten hur lång tid det var kvar till julafton? När man vaknade vid fem på morgonen och frågade sina föräldrar när det var dags att gå upp.. I år har jag ingen känsla alls.. Jag ska dock tända lite julljus imorrn och så får vi se om det händer ngt då.. =)

Nej, äta ngt och sen isäng kanske?

Bai

Underbar dag!

Idag har varit en bra dag, men det är på väg att bli så mkt bättre, mamma och pappa sitter i taxin på väg hit nu! =)

Så, see you later!

Då var man 21 då...

Det har varit en bra födelsedag, jag har väl iofs gjort i princip ingenting men endå =) Jag tycker fortfarande att födelsedagar ska firas med familjen, men mamma och pappa kommer ju imorrn så det är bra! =) Och jag har ju faktiskt pratat med hela familjen idag! mamma, pappa, mattias, jocke, sofie och emy och anton. Det var iaf det bästa samtalet på hela veckan! När man hör Emys röst i telefonen som säger "Grattis på födelsedagen Anna!" och sen Anton som säger samma sak och en massa efter det. Jäklar vad dom har börjat pratat nu!

Gick en skön promenad idag och då fann jag detta, jag gissar björn men jag har ingen riktigt koll, nån annan som vet?




Vad tror ni? Björn? Eller ngt annat djur?

Aja, god natt på er!


Happy Birthday!

Happy birthday to me! =)


Ha! Ett noll till mig!


Den ökända mördarbacken! (notera repet till höger) Den ser kanske inte ut som det, men det är väl ca 20-25 meter hög..


Uppe! =) Notera att repet då slutar när det är 5 meter kvar, så min strategi var - sikta på trädet så jag kan stanna där och använda repet sen. För jag kan nog inte hasa hela vägen ner, känns som om det vore en dålig ide =)

Ok, det får bli dom bilderna ikväll, nu måste jag verkligen sova!

Bai (igen) 

Uppgradering

ok, nu har datan uppgraderats till dumma jävla data! Den vill fortfarande inte ladda upp några bilder, jag som tog några bra på mördarbacken när jag skulle ta mig uppför den =)

Jag säger bara - det är otroligt att ta sig upp för en backe som är en brant egentligen när repet som man ska ta sig upp med tar slut när det är mer än 5 meter kvar till toppen
Väldigt spännande och väldigt givande - tänk bara ett halvår med bergsklättring till jobbet varje dag? =)

Ok, jobbar öppning imorrn = sova nu


Bai

Rock on!

Rockade fett på Bopen idag! =) Det var en hel del hängande hakor och kommentarer om mitt spring. Väldigt nice att höra och självförtroendet växte så det räckte och blev över.

Sitter i stugan nu, åt mat för ett tag sen och efter det var det kladdkaka för hela slanten! Nu väntar sängen med en film som sällskap och imorrn väntar jobb 8-17. Ska få åka till jobbet imorrn så det är nice!
Varför började jag se filmen på trean? Skulle gjort en massa saker ikväll egentligen men så blev det ju inte.. Dumma dumma romantiska komedi (som jag inte ens gillar, inte ikväll iaf).. Det är absolut filmens fel, det var ju inte jag som satte mig ner i soffan.... Ok, vi slutar där tror jag...



Pratade med Angelica idag, vi kom överasskande (not!) in på Thailand, så därför kommer en bild för minnenas skull.. Gud, snart ett år sen! Vart tar tiden vägen egentligen??


-Out

Saturday night

men ikväll blir det inte speciellt mkt fest, börjar 8 imorrn. Dagen har varit ganska lugn, en sån där dag som inte riktigt lämnar ngt avtryck i minnet. Klockan är nu 22:38 men jag vet inte riktigt vad jag har gjort idag...

Sitter och lyssnar på youtube - Eriks vinnarlåt från Idol igår, måste säga att rätt kille vann! Calle är en jättebra sångare med Erik är snäppet vassare.

Föresten, Miss Lindström - jag är inte gradvid, tro mig =)
Och Madde - mkt möjligt =)

Ok, det var nog det kloka som hjärnan har arbetat fram idag. Plus att datan fortfarande krånglar så i ren protest går jag och lägger mig!

Go natt

Morning

Ok, bättre dag idag, än så länge har inget dåligt hän =)

Nej, nu ska jag in till grabbarna och visa dom vägen till jobbet!

See ya later

Dumma data!

Jag har ju tagit en del bilder på min lilla stuga och hade då tänkt lägga upp dom. Så att ni kan se hur jag bor. Men då sa min data - "Hahaha, det kan du glömma!" Och så ett elakt skratt efter det.

Ok, jag är lite bitter på min data just nu, märks det? Aja, får be lite böner, offra någon gåva så får vi se om det funkar imorrn.
Fast egentligen borde jag inte vara förvånad över att jag blir motarbetad idag.

Det hela började med att jag skulle låsa stugan för att traska till jobbet. Nähä, inte det nej. Nyckel-helvetet gick inte att låsa. Jag kunde låsa upp med inte låsa. Jaha, jag ringer till Amir och undrar lite så där förvirrat vad gör jag nu? Amir hade väl inget bra svar så jag löste det hela med att låsa dörren innanför för att sedan hoppa (!) ner från terassdörren. Ja, ni läste rätt, hoppa. Stugan ligger på en backe. Ok, låsgrejen halvt löst för tillfälligt. Tänkte om någon så gärna vill in i min stuga så att dom går runt i snödrivor för att kolla om terassdörren är öppen, för att sedan dra sig upp för den och sen komma in. Då får dom väl göra det.
Ok, stressar nu till jobbet, aningen senare än min planering. På väg dit så möter jag helt plötsligt en sån där fyrhjuling. Den är preeecis så bred som vägen är. Gå på sidan? Hmm, där är det ca 1 m vallar... Aja, tänkte jag, han saktar säkert ner så att jag har tid att försikigt gå ut i snön... HAHA, han saktade inte ner så det var nära att bli en djupdykning i snödrivan. Resultatet? Våta fötter. Ok, stressar (numera irriterad) till jobbet, kommer dit precis innan jag skulle börja. Då kommer jag på att jag var ju tvungen att handla, har ju typ ingen mat hemma. Hmm, Ica har stängt när jag har slutat. Så det var bara att stressa dit på en av rasterna för att kunna äta ikväll. Sen så har det väl inte hänt ngt mer katastrofalt på jobbet, det växlade mellan stendött och jättemkt att göra. Precis som vanligt alltså.

Nu sitter jag hemma, har ätit mat. Är så där lagom trött, ska se Idol och sen är det sussa dags! Imorrn så väntar jobb 11-20, och då är det timgren och johans första dag, så jag ska göra dom sällskap till jobbet! Föresten, på tal om dom. Jag tycker så synd om dom! Deras tåg har typ fastnat eller ngt liknande så dom är ca 4 timmar försenade! Så nu sitter dom på ett tåg till Mora och därifrån så bjuder SJ på taxi hit. Så dom kommer väl inatt nån gång.

Jag skrev ju om min skumma dröm för ngt inlägg sen. Jag drömde om samma sak inatt igen. Jag drömde om att jag hade en dotter. Det har jag gjort nu ett par gånger, och det är helt sjukt hur verkligt det känns! Och jag vet precis hur hon känns, ser ut och luktar. Och jag vet att jag älskar henne över allt annat och...sen vaknar jag. Någon som förstår att jag är allmänt förvirrad när jag vaknar? Imorse så var min första tanke "Vart är hon?"
Hmm, någon som vill skjuta in en förklaring? (den behöver inte ens vara speciellt bra, för jag har absolut ingen aning!)

Nej, ha en mysig fredagkväll!

Flytt

Ok, nu sitter jag i min stuga. Alla mina saker ligger överallt så det är inte riktigt någon form av ordning ännu, men något ska man ju ha att göra mer än att jobba 11-20 imorrn? =)

Imorrn kommer Timgren och Johan upp! Då är vi äntligen alla gotlänningar, ska bli grymt sen i köket =) Hoppas verkligen att Magnus kommer upp för att hälsa på oss någon gång, skulle vara nice (hoppas bara att han kommer under en bra dag, när vi rockar!)

Ok, är helt slut så nu väntar sängen! Ska bara bädda den först...

See Ya!

Back on track?

Läste precis Carolines blogg precis och där stod det om vårt samtal i förmiddags och därmed stod det även att jag lät som om jag var back on track. Är jag det? Har ingen aning =) Det växlar ganska fort men det är väl så det ska vara? Dom bra stunderna blir i alla fall fler och fler och längre och längre.

Men det är en mycket större omväxling än vad jag trodde här uppe. Både med jobbet, människorna och allt. Jobbet är så olikt det hemma så det inte är sant! Jag har verkligen fått en djupare respekt för Magnus och vad han har gjort för vår restaurang! Och människorna, jaa.. vad kan man säga? Att säga att dom allra flesta kommer upp hit för att festa i första hand är ingen under drift. Men dom är sjysta (dom allra flesta, men säger som min kloka vän Angelica - Man måste inte älska sina arbetskamrater) men vi är väl kanske inte så mkt gemensamt. Så jag hänger inte med dom ut varje gång dom drar ut. Detta gör väl att jag inte riktigt "bondar" så mkt med dom men helt ärligt? Så gör det mig inte så mkt. Jag kan lära känna dom på jobbet eller över en fika nån gång.

Men just nu så hoppas jag på att tjejerna som jag ska bo med senare är lite mindre festa än dom som är här uppe nu men man vet aldrig.

Nej, usch kände hur humöret sänkte sig igen, med det motarbetar vi! =) Ska se lite mer på Buffy ikväll, annars händer det inte så mkt. Grabbarna är på jobbet ett tag till så dom kommer väl ikväll nån gång. Imorrn väntar jobb 8-17, det är väl allt jag vet.. =)

Föresten, hur ofta kan man ha en dröm om samma sak innan det blir creepy? Jag frågade Angelica igår och hon sa 2. Lite jobbigt eftersom jag är uppe i 4 eller 5 nu..

Anna - Ditt namn låter likadant baklänges!

Detta nobelpristagande uttalande kom från en kille som hade varit liiite för länge på after-skin innan han kom till oss.. =)

Intressant stängning idag med, det rullar liksom in folk hela tiden så det här med att förstänga är ju bara att hoppas att man hinner med en sak!
Ok, föresten, brandlarmet gick idag med, det gick även igång igår kväll. Varför? Jo, tydligen så sitter brandlarmet lite för nära grillarna så det går igång om det blir för mycket os eller ånga. Det är mkt mkt intressant när man ska göra rent grillen kan jag tala om! Se framför er nu - en måste stå med en brödspade och vifta under brandlarmet för att försöka undvika att det går igång. Och det brukar dom göra sa dom så det var tydligen inget konstigt.. =P Skumt säger jag bara..

Tack föresten för alla fina kommentarer om gårdagens depp inlägg!! Det gjorde den här dagen så mycket bättre! Och det stämmer ju det ni skriver, man ska bara komma ihåg det hela tiden.. =)


Nej, i säng för imorrn väntar nästa fina elva timmars pass. fast det lär bli 12 eller mer. Om det nu inte inträffar något mirakel som gör att det är stendött några timmar innan stängning!

Gó natt på er!

Första stängningen

Ok, första stängningen avklarad. Den var intressant (flashback någon?). Vi skulle vara klara vid tio, vi var klara vid elva, strax efter. Det säger väl det mesta?

Gud, vad jag är trött och hungrig just nu! Hungrig är lätt att ordna men jag har ingen lust att gå och lägga mig. Jag skulle vilja bara sitta och prata med en vän, atingen på telefon eller face to face. Men det är lite svårt, kl är snart midnatt och jag sitter i en stuga i Sälen, helt själv..
Innan ni frågar - ja, jag har hemlängtan, eller inte riktigt hemlängtan mer kompislängtan.

Nej, det finns kanske något gott att äta i kylen, sen ska jag sitta och tycka synd om mig själv en stund och sen är det sängen för imorrn väntar nästa stängning!

Bai

First Day!

Ok, första dagen avklarad. Det var....intressant kan man väl säga. Många olika viljor, många olika rutiner and so on and on..
Vi kan väl sammanfatta det så här: Mer än en gång så tänkte jag "Varför varför lämnade jag gotland???"
Men det ska nog ordna sig! Jag ska få bli verifierad i en hel del när jag är här uppe så jag får väl lära dom gotlandsmetoderna =)

Nu har jag precis ätit mat, tomtegröt, mkt mkt gott! Nu ska jag nog bara slappa resten av kvällen framför SOS Gute och Criminal Minds, imorrn väntar jobb 11-22.


Nej ,det blir nog inte så mkt mer skrivande idag, vad har ni gjort för kul idag? Jag har gjort en sak som var så skönt och kul! Jag hade ett långt bra samtal med Caroline! Mkt skönt, man saknar verkligen det att träffa sina vänner varje dag, men nu får det bli telefonträffar ett tag framöver! =)


Bai

Mer snö!

Yup, snön bara fortsätter och falla =) Kom på mig själv idag med att nynna på "hej mitt vinterland"

Idag blev vi iaf färdiga med städningen på jobbet, så nu ska det bli spännande att öppna på torsdag.. (Freddy- jag har ingen aning om varför vi skulle städa.. men men tänk på pengarna) =)

Nu tänker jag bara slappa resten av den här dagen och imorrn har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Det visar sig.. =)

Hej mitt vinterland, nu är jag här
Nu biter frosten i min kind, ty kall är kvällen
Hej mitt vinterland, se månen där
Den lyser kyligt kring, på mörka himlapällen

Bjällrans klang nu friden stör
När vi genom skogen kör
Bofink uti granens topp
Förlåt att vi väckte dig opp

Hej mitt vinterland nu är jag här
Och vinter håll i dig
Nu blinkar stugans ljus mot mig
I mitt vita vinterland

Bjällrans klang nu friden stör
När vi genom skogen kör
Bofink uti granens topp
Förlåt att vi väckte dig opp

Hej mitt vinterland nu är jag här
Och vinter håll i dig
Nu blinkar stugans ljus mot mig
I mitt vita vinterland
I mitt vita vinterland

RSS 2.0