Anna - Ditt namn låter likadant baklänges!

Detta nobelpristagande uttalande kom från en kille som hade varit liiite för länge på after-skin innan han kom till oss.. =)

Intressant stängning idag med, det rullar liksom in folk hela tiden så det här med att förstänga är ju bara att hoppas att man hinner med en sak!
Ok, föresten, brandlarmet gick idag med, det gick även igång igår kväll. Varför? Jo, tydligen så sitter brandlarmet lite för nära grillarna så det går igång om det blir för mycket os eller ånga. Det är mkt mkt intressant när man ska göra rent grillen kan jag tala om! Se framför er nu - en måste stå med en brödspade och vifta under brandlarmet för att försöka undvika att det går igång. Och det brukar dom göra sa dom så det var tydligen inget konstigt.. =P Skumt säger jag bara..

Tack föresten för alla fina kommentarer om gårdagens depp inlägg!! Det gjorde den här dagen så mycket bättre! Och det stämmer ju det ni skriver, man ska bara komma ihåg det hela tiden.. =)


Nej, i säng för imorrn väntar nästa fina elva timmars pass. fast det lär bli 12 eller mer. Om det nu inte inträffar något mirakel som gör att det är stendött några timmar innan stängning!

Gó natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0