Godkänt!

Ok, den första riktigt ordentliga stugkontrollen med ägaren av stugorna avklarad! Resultatet? Godkänt (yay oss!!)

Vad har annars hänt då? Jaa..
I måndags så åkte jag och Markus från uppsala.. Det gick bra tills vi hittade en isfläck på en raksträcka... =/ Vi åkte ner i diket med lite buller och bång, och sen var vi fast. Efter 1 ½ timmes väntan så kom bärgaren. Men det gick bra, jag fick ett stort blåmärke på axeln, Markus klarade sig helt (den jäkeln..=) ) och bilen klarade sig.
Sen så har jag jobbat.. och jobbat lite till...

Nu så börjar min öppningsperiod som varar i ca 2 veckor.. Det ska bli nice att ha kvällarna öppna, jag ska bara vända om dygnet till öppning..

Nej, lite mat och sen sängen.. för klockan ringer halv sju.. vilket är lite jobbigt när man är van vid att gå och lägga sig vid 2-3 tiden..

Bai

Cityterminalen

Där sitter jag nu, efter en bra helg här i huvudstaden. Ikväll så kör bilen mot Sälen igen, jag ska bara få tag på Majsan så jag vet när vi åker, det kan vara bra att veta lixom..
Men han svarar ínte i telefonen!

Det här kan bli spännande känner jag...

 

Fortsättning följer


Stockholm!

Har nu varit i stockholm sen igår morse - och det har varit så jävla skönt att slippa sälen i ett par dar! (för att snacka ren svenska...)

Igår var det mest att hänga och umgås med vänner och min älskade morfar
Idag så har jag och emma gjort stan osäker på vår shoppingrunda! =)

Och ikväll så kommer vi att göra stan osäker igen! Och det blir i sexiga klänningar och sexiga röda jeans... =)

Det får bli allt för ikväll tror jag, hörs senare!

Logik

Ok, jag trodde att alla människor har samma logik - ack så fel jag kunde ha!

Jag och min chef för ca en vecka sen:

Chef: Anna, kan du jobba stängning nästa måndag?
Jag: Visst.
Chef: Ajdå, du jobbar öppning dagen efter, det kanske blir lite tufft?
Jag: Det gjorde jag idag så att det är lugnt.
Chef: Ok.


Jag och samma chef igår på jobbet:

Chef: Anna, det är inte ok att jobba stängning och sen öppning.
Jag (förvånad): Men det var ju du som godkände det?
Chef: Det kanske, men det är inte ok.
Jag: Jaha....


Vad svarar man på det egentligen?


Underbart!

hur kan 2 timmar gå så fort ibland? Och hur kan det vara så skönt att bara pratat? =)

2 timmar i telefon med Caroline är så underbart som det bara kan vara!

Ge en gåva

Till Unicef som hjälper barnen och deras familjer i Haiti!

Det har jag gjort!

10:35

Läste precis Angelicas blogg och insåg då att det faktiskt är fredag! Jag har verkligen ingen koll på dagarna, jag har fullt upp att hålla koll på vilka tider jag jobbar! Hm, man skulle bara vända på vädret så har jag min vanliga sommar på gotland... =)

Ellen och Evelina drog precis till jobbet, jag ska göra samma sak om en stund. Idag väntar stängning och finbesök, Yay! (not)
Nej, fixa iordning sig lite innan jobbet och sen musik på och traska genom skogen!

17:38

Gud vad jag längtar tills nästa fredag när jag sticker till sthlm!!


Lördag

okej, efter en rent ut sagt helvetiskt dag igår så börjar vi om idag! =)
Hur kan det komma sig att bara ett enkelt samtal kan ändra ens humör så mycket? Idag har jag pratat med Angelica, Emy, Anton och Liam!
Det var precis vad jag behövde efter gårdagen... =) Föresten, Angelica och jag började prata om sommaren förut, och även hösten lite indirekt.. och jag är där jag brukar vara.. jag har ingen aning om vad jag vill göra.. ska jag vara kvar på gotland eller inte? Ska jag vara kvar på donken eller inte? många frågor och mindre svar...

Äh, nu ska jag göra det som min mamma alltid säger när man grubblar på något


"Gå och lägg dig!"

1 år sedan!


HC

Halloj! =)
Är på bra humör ikväll vilket är bra eftersom HC väntar ikväll!

Så nu är det förfest för mig och Evelina! =)


Äh, vi hörs senare

2010

Ok, lite sent men jag har jobbat mycket så första inlägget detta året kommer nu =)
(btw - jobbat mycket. Ganska mycket my story of 2009...)

Detta var mitt år 2009:

Januari
Året och månaden började på det bästa sättet någonsin. Resan till Thailand med tre underbara tjejer! =) Resan var fylld av drömmar, underbara upplevelser och bra vänner! Det kommer inte vara min sista långresa men väl en av dom som jag kommer att komma ihåg mest.

Februari
Jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket från feb, inte mer än att när jag kom hem från resan och började jobba efter det...

Mars
Det jag kommer ihåg från mars är jobb och en massa tankar om framtiden. Några vänner bestämde sig för att börja plugga till hösten och detta satte fart på mina tanker om framtiden.. Plus att mina nyfunna drömmar från Thailand fortfarande hägrade friskt i minnet. Att bli Divemaster. Det är fortfarande en dröm, men den är ett tag fram i livet..

April
I April så fortsatte tankarna på framtiden och min oförmåga att komma fram till ett svar fortsatte, men det är väl så för oss alla? =)
Emy fyllde även 4 denna månad, likaså fyllde Liam 3. Mamma fyllde även (mamma, bli inte arg nu) 50 så det firades.

Maj
Nu var det ett år sedan tågluffen så det var många minnen som kom tillbaka. Denna månad flyttade jag även ihop med Jennie i stan. Det var jättekul fast helt ärligt så såg vi inte varandra så ofta... =)

Juni
Juni kan man sammanfatta som en sommarmånad! =) Det var jobb, utekvällar, vänner och bra väder.

Juli
Ok, jag har tre inlägg från juli, det säger väl det mesta? Jag jobbade över 200 timmar så det var där jag tillbringade min tid.. Fast med mina underbara arbetskompisar så var det väldigt roligt!

Augusti
I Augusti så köpte jag min lilla älskling, min data =) Den åker numera med mig mest överallt..
Det var även här som det bestämdes att vi skulle åka upp till Sälen, jag och dom fyra grabbarna.. Just nu så känner jag att det hade inte gjort något om en kompis från jobbet hade åkt med.. Men nu har tjejerna som jag ska bo med kommit och dom är väldigt trevliga så det ska nog bli bra! =)

September
Den största grejen i september är solklart personalfesten! Det var mkt roligt folk, mkt fullt folk och mkt kul! Och mindre kul nästa dag men det är väl så det ska vara..
September var annars en ganska lugn månad, jag var mkt med Emy och Anton, precis som jag har varit hela året och jag älskar det! Jag älskar dom.
Sedan så började min semester dom sista dagarna och det var så skönt! Efter över ett halvår med mkt jobb så kändes det jävligt skönt att slappa i tre veckor!

Oktober
Oktober månad var semester! I alla fall dom första veckorna.. Dom veckorna tillbringades i sthlm med Sara, I Strömsholm med Emma och i Linköping med Angelica. Det var flera veckor med underbara vänner!
Det var även nu som jag hittade min nästa drömresa! Dyk och Safari resa till Sydafrika.
Efter semestern så var det hem och då började rutinerna igen med jobb och umgås med vänner och barnvakt åt änglarna! =)

November
November var en ganska seg månad på ett sätt och på ett sätt så gick det jättefort! Men det var mest väntan på Sälen och förberedelse för Sälen. Det var mkt som skulle fixas innan flytten gick upp hit men allt löstes till slut. Och den 27 så gick tåget upp till Lindvallen, Sälen.

December
December! Sälen! Restaurangen öppnade den 3e och innan dess så städade vi hela stället (vilket behövdes!). Efter det så har jag mest jobbat, umgåtts med en del folk här uppe och allmänt lärt känna stället. Min födelsedag kom och gick och jag gjorde inget speciellt. Helgen efter det så kom mina föräldrar upp och det var så kul! Hade faktiskt haft lite hemlängtan innan så det var skönt att få träffa dom! Sen kom julen, jag jobbade så det var inte så mkt firande mer än lite julmat på jobbet med arbetskollegor. Sen i mellandagarna så kom vinterkräksjukan till Lindvallen! Över en natt så blev 15 pers sjuka, varav 11 skulle jobba dagen efter... Men nu har dom flesta blivit friska, några är fortfarande isolerade men.. Nu är det bara att hoppas att det inte kommer att gå runt ngt mer...
Nyårsafton tillbringades som julafton - på jobbet och sen på kvällen så tog jag det mest lugnt och såg på lite fyrverkerier.. Ett väldigt skönt avslut på året måste jag påstå! =)

Ok, en sammanfattning av mitt år... Jag måste faktiskt erkänna att 2009 kändes lite grann som ett mellanår för mig... Jag vet inte, det var inte jättedåligt men jag kan nog inte säga att det var jättebra hela tiden helller.. Fast det kanske inte är meningen? Men i alla fall så har jag stora förväntninga på 2010!


RSS 2.0