2010

Ok, lite sent men jag har jobbat mycket så första inlägget detta året kommer nu =)
(btw - jobbat mycket. Ganska mycket my story of 2009...)

Detta var mitt år 2009:

Januari
Året och månaden började på det bästa sättet någonsin. Resan till Thailand med tre underbara tjejer! =) Resan var fylld av drömmar, underbara upplevelser och bra vänner! Det kommer inte vara min sista långresa men väl en av dom som jag kommer att komma ihåg mest.

Februari
Jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket från feb, inte mer än att när jag kom hem från resan och började jobba efter det...

Mars
Det jag kommer ihåg från mars är jobb och en massa tankar om framtiden. Några vänner bestämde sig för att börja plugga till hösten och detta satte fart på mina tanker om framtiden.. Plus att mina nyfunna drömmar från Thailand fortfarande hägrade friskt i minnet. Att bli Divemaster. Det är fortfarande en dröm, men den är ett tag fram i livet..

April
I April så fortsatte tankarna på framtiden och min oförmåga att komma fram till ett svar fortsatte, men det är väl så för oss alla? =)
Emy fyllde även 4 denna månad, likaså fyllde Liam 3. Mamma fyllde även (mamma, bli inte arg nu) 50 så det firades.

Maj
Nu var det ett år sedan tågluffen så det var många minnen som kom tillbaka. Denna månad flyttade jag även ihop med Jennie i stan. Det var jättekul fast helt ärligt så såg vi inte varandra så ofta... =)

Juni
Juni kan man sammanfatta som en sommarmånad! =) Det var jobb, utekvällar, vänner och bra väder.

Juli
Ok, jag har tre inlägg från juli, det säger väl det mesta? Jag jobbade över 200 timmar så det var där jag tillbringade min tid.. Fast med mina underbara arbetskompisar så var det väldigt roligt!

Augusti
I Augusti så köpte jag min lilla älskling, min data =) Den åker numera med mig mest överallt..
Det var även här som det bestämdes att vi skulle åka upp till Sälen, jag och dom fyra grabbarna.. Just nu så känner jag att det hade inte gjort något om en kompis från jobbet hade åkt med.. Men nu har tjejerna som jag ska bo med kommit och dom är väldigt trevliga så det ska nog bli bra! =)

September
Den största grejen i september är solklart personalfesten! Det var mkt roligt folk, mkt fullt folk och mkt kul! Och mindre kul nästa dag men det är väl så det ska vara..
September var annars en ganska lugn månad, jag var mkt med Emy och Anton, precis som jag har varit hela året och jag älskar det! Jag älskar dom.
Sedan så började min semester dom sista dagarna och det var så skönt! Efter över ett halvår med mkt jobb så kändes det jävligt skönt att slappa i tre veckor!

Oktober
Oktober månad var semester! I alla fall dom första veckorna.. Dom veckorna tillbringades i sthlm med Sara, I Strömsholm med Emma och i Linköping med Angelica. Det var flera veckor med underbara vänner!
Det var även nu som jag hittade min nästa drömresa! Dyk och Safari resa till Sydafrika.
Efter semestern så var det hem och då började rutinerna igen med jobb och umgås med vänner och barnvakt åt änglarna! =)

November
November var en ganska seg månad på ett sätt och på ett sätt så gick det jättefort! Men det var mest väntan på Sälen och förberedelse för Sälen. Det var mkt som skulle fixas innan flytten gick upp hit men allt löstes till slut. Och den 27 så gick tåget upp till Lindvallen, Sälen.

December
December! Sälen! Restaurangen öppnade den 3e och innan dess så städade vi hela stället (vilket behövdes!). Efter det så har jag mest jobbat, umgåtts med en del folk här uppe och allmänt lärt känna stället. Min födelsedag kom och gick och jag gjorde inget speciellt. Helgen efter det så kom mina föräldrar upp och det var så kul! Hade faktiskt haft lite hemlängtan innan så det var skönt att få träffa dom! Sen kom julen, jag jobbade så det var inte så mkt firande mer än lite julmat på jobbet med arbetskollegor. Sen i mellandagarna så kom vinterkräksjukan till Lindvallen! Över en natt så blev 15 pers sjuka, varav 11 skulle jobba dagen efter... Men nu har dom flesta blivit friska, några är fortfarande isolerade men.. Nu är det bara att hoppas att det inte kommer att gå runt ngt mer...
Nyårsafton tillbringades som julafton - på jobbet och sen på kvällen så tog jag det mest lugnt och såg på lite fyrverkerier.. Ett väldigt skönt avslut på året måste jag påstå! =)

Ok, en sammanfattning av mitt år... Jag måste faktiskt erkänna att 2009 kändes lite grann som ett mellanår för mig... Jag vet inte, det var inte jättedåligt men jag kan nog inte säga att det var jättebra hela tiden helller.. Fast det kanske inte är meningen? Men i alla fall så har jag stora förväntninga på 2010!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0