Finally!

Idag kunde äntligen jag och Carro fika! vi har väl bara pratat om det sedan juni och inte kunnat förens nu.. Det säger väl ganska mkt om hur olika vi jobbar på donken?
  Fast vi har fikat förut, men det har varit när en av oss har slutat när den andra av oss har haft rast eller när vi har haft rast samtidigt..

Men det var väldigt trevligt, jag tycker om att prata med Carro, ibland är hon som en storasyster, hon kommer med råd och hjälper om man behöver, och det har jag behövt på senaste!!
Men förhoppningsvis så har allt löst sig, trots att jag har undvikigt det...

Nu ska jag sussa innan jag somnar framför datan..

Bai

Dagens Hiss: Carro, och alla andra kompisar!
Dagens Hiss*2: Var på Dm:et idag, det var så kul! Och alla var så duktiga!
Dagens Diss: Varför ska jag alltid vara så feg?

Oj,

Vad gör man när man kommer på att man mår bättre pga en person, eller några stycken?
Hur tackar man en sån person? Kan man tacka dom? Hur säger man?
  Säger man, "Tack, tack för att du fick mig att må bättre, tack för att du/ni fick mig att förstå att jag hade ett värde"

Hur säger man det?
   För 3 år sedan så hamnade jag i den här situationen att jag träffade några mycket speciella personer som fick mig att inse detta, och på grund av dem så började jag bygga upp mitt liv och självförtroende, och det gör jag fortfarande..
  Ibland så tänker jag, "Tänk om jag inte hade träfffat dom? Vad hade hänt då?"  Jag vet inte svaret, men jag vet att det inte hade varit något bra..

Men jag skulle vilja tacka alla mina speciella personer, Jag vill inte namnge, för ni vet vilka ni är och jag hoppas att ni vet att ni kommer alltid vara i mitt hjärta!

Tack


Mjukisdjur hittat!

Vad man kände sig mogen när man skrev den meningen.. =P
   Nu har jag och pappa (läs, pappa) precis burit ner två stoora kartonger med mjukisdjur och sen hade vi nostalgitripp =)
   Hittade min gamla älskade nalle men den är tyvärr alldeles för stor för resan =(  Sedan hittade vi en massa andra saker som drog fram minnen och sen hittade jag... min och sofies gamla katt! =)
   Den är gammal, sliten, älskad och namnlös, och framför allt, liten =) Så den ligger numera på mitt rum och den ska med och se Eiffeltornet har jag bestämt! 
  Kom bara på att jag ska fråga Sofie om hon kommer ihåg nåt namn till den, för mitt minne står helt still...

Nu ska jag äta och sen åka till jobbet..

Bai

Dagens Hiss: Nostalgitripp bland mjukisdjur
Dagens Diss: Vädret.... =( Welcome to the höstvädret på Gotland....

Ps. Läs Angelicas blogg, hon berättar *hostskryterhost* om att hon var min dagens hiss =)
http://angelicahafdelin.blogg.se/1190232574_humrhjare.html

Vem behöver gym....

När man har en Emy?

den meningen säger egentligen allt, men jag var i alla fall hemma hos Emy idag. Och vi uppfann lite nya gymövningar..
Vad sägs om;
Armträning- tag Emy och låt henne "flyga", ta sedan emot henne. Grym träning för armarna!
Benträning- Sätt Emy på nån av dina fötter, håll i hennes händer, sedan är det bara att lyfta, byt sedan fot när du vill. Här har du även en extra pusher, Emy skrattar nämligen hela tiden och så fort du sätter ner foten säger hon : Igen! så räkna med intervall träning =p Detta är grymt för låren och rumpan!
Magträning- När man ligger ner så kommer Emy ofrånkomligen att komma springandes och kasta sig på dig och skratta, så man ligger och spänner magmusklerna konstant för att det inte ska göra för helvetiskt ont, detta gör att magmusklarna jobbar väldigt mycket!

Märks det att passa Emy är även som ett gympass? Fast jag älskar henne =)

Bai

Dagens Hiss: Emy...
Dagens Diss: Mitt humör fortsätter att pendla som en farfarsklocka...

Ooops...

Ja, jag har inte bloggat på ganska länge.. Nu skulle jag i och för si kunna skylla på en massa saker men ni kommer ändå inte tro mig, så vi säger bara; jag har inte bloggat på ett tag, that´s it.

Jag har varit på helskumt humör idag, ni vet när man är på dåligt humör fast man inte vet det (ok, det där lät mysko men fatta vad jag menar...!) Men iaf, idag på jobbet så gick jag från att vara på bra humör till att på en millisekund komma ner på det röda på humörmätaren...
   Och så svängde mitt humör hela dagen, det måste verkligen ha varit jättekul för mina arbetskompisar, som förmodligen inte visste vilken humör jag skulle vara på från en minut till en annan...

Men lyckligtsvis så blev humöret betydligt bättre när jag kom hem till Angelica!
  Sen, vår vana trogen, satt vi och pratade och fikade i ett par timmar, det är helt otroligt vad man kan prata så länge! Vårt favvo-ämne är ju såklart, vår resa!
   Just nu är det det enda som håller oss båda igång känns det som...Jag längtar redan nu! Jag vill iväg, bort från den här ön ett bra tag! Sen får vi se om vi kommer till Asien nästa vinter eller inte, det vore nice, eller vad säger du?

Nej, nu ska jag gräva i kartongen med alla mjukisdjur och se om man hittar något passande.. (en person kommer iaf att fatta...!)

Bai

Dagens Hiss: Angelica, en extremt bra och fin tjej! Glad att vi är kompisar!
Dagens Diss: Mitt humör, jag behöver inte säga något mer (jag är hemskt ledsen, alla ni som jag har fräst åt idag..)

RSS 2.0