Nice dag

Vaknade vid nio tiden idag, satt och slappade vid datan en stund och sen så in och träffade Emma, så jäkla nice! =) Vi strosade runt på stan och sen så bjöd jag på lunch, Emma kom nämligen på att jag var skyldig henne det.. =P Efter det så pratade vi och pratade, pratade och pratade lite till.. Så jäkla skönt att bara få "prata av sig" allt möjligt med en riktigt bra vän, det behöver man..
  Sen efter allt prat så åkte vi och hämtade Jonas på flyget, och efter studsbollen hade välkomnat honom så stack vi in till stan och fikade.. Ska förmodligen ut till dom på måndag, om inget annat händer..

Nä, fortsätta se på Pirates som går på femman.. Sen väntar jobb 01-04...

You leave town for a couple of decades and they change everything

Nån som kan? (Emma?)

Det omöjliga tar bara lite längre tid

Det smarta uttrycket sa Mr. Churchill. Jag tycker att det låter mkt bra, framförallt som jag tänker tillbaka på mitt och Emmelinas flummiga samtal i köket (på jobbet) en natt, där vid två-tiden.. =)

Föresten, om himlen blir grön eller nåt liknande så är det för att jag är nästintill klar med julklappsinköpen för iår, har bara en kvar och den ska jag och lillbrorsan köpa tillsammans.. Så nu kan jag gå och njuta hela december, och längta till Thailand, om nu läget lugnar ner sig där... Annars blir det spännande, minst sagt.

Nej, nu ska jag fortsätta pyssla här hemma..

"Well, you know how men are. They think "no" means "yes" and "get lost" means "take me, I'm yours


Nån som kan gissa vem? =)

Bai

Filmer

Skrattade nästan högt när jag läste mina kommentarer på mitt förra inlägg, det är verkligen synd att vissa bor så pass långt bort.. Det är då man märker att Växjö och Sundsvall ligger en bit bort..

Men Emma verkade ju vara på.. =) Kanske Jonas oxå? Vi får se..

Såg föresten Da Vincikoden idag, ganska bra, fast jag är då lite kär i den typen av filmer så.. ^^

Nää, om man skulle krypa in under mitt mysiga täcke...

Doctor, to muse and blabber about a treasure map in front of this particular crew demonstrates a level of ineptitude that  borders on the imbecilic -- And I mean that in a very caring way

Bio?

Nån som vill hänga med på bio nån dag?
Har precis sett trailern till Twilight, verkar riktigt bra!



This kind of stuff just doesnt exist
- It does in my world

Hej mitt vinterland...

Jaha, då var snön här... igen.. fast jag tycker egentligen om snö, men inte när det inte är sandat och man måste ha bilen... Och sen så ska det vara snö på min födelsedag och i jul...
  Imorrn är det en månad kvar till jul, vart tar tiden vägen? Ibland så känns det som om tiden springer ifrån en i livet, men det kanske är det som kallas att leva? Just nu ser mitt liv ut så att jag jobbar som en blådåre under ett par månader och sen sticker jag iväg och reser. Det funkar bra just nu..


Håller på med ledigheten från jobbet till resan nu, det ska bli så skönt att komma iväg, få lite solterapi och hinna ikapp och reflektera över saker och ting..

Nä, jobb tidigt imorrn oxå, så sussa?

Dagens Hiss: Ska fika med Emma och Jonas på fredag, så äntligen får jag träffa honom! (egentligen så kan hissen vara att jag är ledig när han är på gotland, samma sak...)
Dagens Diss: Stendött på jobbet idag, visst att det kan vara lugnt men det här var att ta i överkant...

Barnvakt

Jag har varit barnvakt idag, jag och Emy har varit på stan nästan hela dagen. Det var jättemysigt, vi var bla hos Angelica och fikade. Chokladbollarna var jättegoda! =) Sen har vi varit lite överallt, bla så har jag köpt Antons julklapp. Sen så hämtade vi upp Sofie så skjutsade jag hem dom.
Ett stort plus, jag har för en gångs skull börjat i tid med julklappsinköpen!

Sen så, lite roliga kommentarer på stan idag

På lekstugan, en dam (läs kärring) kom fram och sa
Tycker du att det var så smart att skaffa barn när du var 15?
Smått mållös så sa jag
Om du är nyfiken så är det min systerdotter...

Senare vid polisen så sa en dam som jobbar där
Och så ska lilltjejen få en reflex, eller, mamma kan oxå få en.. 
Den gången orkade jag inte förklara så jag bara log och tackade.. Sen när vi kom ut så sa Emy att hon kunde ta mammas reflex så länge.. Tänk hur skönt det är att vara liten och inte förstå alla kommentarer? Emy hörde bara att mamma skulle få en reflex så då var det ju hennes mamma dom menade..

Nej, börjar jobba om 8 timmar, kanske ska sova??

Det är mänskligt att fela, gudomligt att förlåta

Misstag gör alla, det är en del av att vara människor, men varför kan man inte bara låta det bero när det har hänt? Varför måste man älta allt?
gudarna ska veta att jag har gjort mina misstag hittills i livet, vissa allvarligare än andra, men misstag är misstag. Det enda jag tycker att man ska göra med dem är att be om ursäkt och lära sig nånting av det.

Så nu har jag fått det ur mitt system.
Var på vaccinationsmottagningen idag, var där vid 2, kom där ifrån vid 4 så det var den eftermiddagen det. Men nu är det gjort, ska bara dit och ta en spruta till om 4 veckor. Kul att man är rädd för sprutor...

Aja, jag gav mig själv något gott för att jag var duktig. Choklad!

Bai

Dagens Hiss: Vädret!
Dagens Diss: Tangentbordet funkar inte som det ska...

Söndag (redan?)

En grej med att man jobbar mkt är att man hinner knappt märka att dagarna går..
Söndag idag, men vart fan tog helgen vägen?? :-S
Jobbade konstant hela helgen, men men tänk på pengarna =)

Nej, allvarligt, jag är sååå trött och jag vet inte vad jag ska skriva så jag ska försöka sova eftersom jag börjar kvart i nio imorrn..

God natt, förhoppningsvis

Dagens Hiss: Mina föräldrar kom in på jobbet idag och handlade mat =) Första gången pappa var inne och åt där på ca 10 år... Anledningen? Det var strömavbrott hemma...
Dagens Diss: Jag vet inte om jag hinner till vaccinationsmottagningen imorrn...

RSS 2.0