Sommarklassiker

Idag blir det en sommarklassiker, middag med Angelica.Själva klassiker är att det blir innan jag börjar och efter hon har slutat, så det är ett hål på två timmar!


Vill man så hinner man! =)

Good morning, Good evening, Good night!

Jaha, då var man här igen (kors i taket..!) Känner mig så jäkla trött just nu, men så har bra trött, som man känner när man verkligen har jobbat ordentligt med hela kroppen..
Det var koll på jobbet idag, två snubbar från hk kom ner och kollar ALLT! allt från, hur ser det ut under glassmaskinen, till hur många salladsblad man lägger på bigen och så vidare... En hel dag med dom, dom gick inte förens halv åtta!! Lite tröttsamt men samtidigt ganska roligt, för nu fick vi ju visa hur bra vi faktiskt är! och jag och Karolina rockade i matsalen! =)
Sen i riktig sommarspirit så jobbade jag över i en timme och en kvart men men, tänk på pengarna! =)

Har börjat spara nu, men tänker nog inte köra en sån där dumsparning igen, utan den här gången kommer jag att unna mig själv lite saker oxå! Vilket gör att jag inte kommer iväg riktigt lika fort men men, den som väntar på ngt gott..

Nej, ska se nåt avsnitt på Supernatural innan sängen kallar, jobbar natt imorrn så jag ska försöka sova länge imorrn (vilket gör att jag verkligen hoppas att den som ringde vid sju imorse inte ringer igen!!!! )

Bai

Ps. Nån som har lust att hitta på nåt nån dag?  Börjar känna mig som en eremit... ds.

Ojoj...

hjälp, vart tar tiden vägen?!
Just nu känner jag hur tiden verkligen rinner genom mina fingrar... Inte bra... Var ett tag sen jag bloggade, men har inte haft tid eller riktig lust.. Inne i stan så har vi bara jennies data och den är lite seg, så oftast orkar man bara göra det man måste göra (betala räkningar, kolla mailen...)
Vad har jag gjort sen sist då? Jag har firat midsommar, varit ute på munken med Carro, fikat med kompisar, varit hemma hos Emma och myst och jobbat (surprise någon?)

Jag undrar hur det kommer att bli i höst, jag lär vara i Sälen. Angelica lär sticka och plugga, Emma kommer vara på Strömsholm och Emsli lär vara kvar här... Vilka ska jag umgås med där uppe? Vilka ska få mig att se det positiva och göra mig gladare när jag behöver det? Hmm..
Fast jag lär ju ha kompisar där uppe oxå, men inte mina tjejer.
Kom på det idag när jag åkte från Emma, Gud vad jag kommer att sakna dom! Även om det nu inte blir ngt med Sälen så är inte Angelica eller Emma på ön, Aja, då blir det väl att åka och hälsa på!

Nej, slutar nu innan jag blir helt deprimerad och börjar ångra hela Sälen-grejen


Hello monday, long time no see

Jikes, har det redan gått så länge sen sista inlägget? oops.. fast har iofs inte haft en data på ganska många dar nu, jennies sa upp sig en dag..
Sitter ute i Endre nu, sov här inatt (drack vin på studentmottagningen) men ska snart köra in till stan och jobbet.

Vad har hänt sen sist? Jag har jobbat, Mattias har tagit studenten (han är verkligen inte liten längre va?), umgåtts med vänner och familj.. Var på grillfest hos Emma i lördags, askul!

Idag väntar jobb 16-01, det är jag, Carro och Johanna som stänger, kan bli intressant.. =)

Det här inlägget kändes väldigt flummigt, men det kan vara jag, idag har jag för ovanlighetens skull sovit för länge tror jag.. Efter drygt en och en halv vecka med för lite sömn så känns det extremt konstigt att ha sovit för mycket...!

Hoppas jag vaknar till till jobbet... Men det brukar jag göra, mitt livselexir finns där - Coca Cola =)
(Föresten, vill ni veta en sak? det är väldigt uppiggande att blanda cola och dextrocol, eller hur det nu stavas!)

Nä, bai bai

Ps. Fick reda på en skum fakta häromdagen, visste ni att det aldrig har utbrytit ett krig mellan två länder som båda har McDonalds? Så nästa gång nån frågar vart jag jobbar med, ska jag säga att jag jobbar som fredsmäklare =)

RSS 2.0