Cirkusfolk, fulla människor och roliga arbetskamrater..

Det var en sammanfattning av mitt arbetspass i nätres.. ^^ Jag orkar faktiskt inte skriva mer om det just nu.. så ta tillgodo med sammanfattningen.
  Jag läste Angelicas blogg för någon minut sen och läste då om hennes lilla monolog om vädret på denna ö på hennes lediga dag. Jag är hemskt ledsen Angelica, men jag måste säga att jag inte lider så mycket om det är dåligt väder eller inte, men så blir det nog om man jobbar till fem nästan varje morgon och sedan sover större delen av dagen... ^^
 
En nackdel med nattarbete är att man har inte så mycket tid att umgås med kompisarna.. Jag saknar er alla!
Men men, man får tänka på pengarna, eller hur Angelica? Så vi kommer ut på vår resa ^^

Bai


Dagens Hiss: Nu har dom fattat att jag vill ha extra tider om det finns^^ En massa extrapass denna vecka
Dagens Diss: Extrapass och mkt pengar i all ära men 40 timmar på 4 dar? Då är man lite seg sen..^^

Ett arbetspass man kommer ihåg...

Hejsan! Nu har man joinat resten av gänget som bloggar =) Jag kommer att prata mer om mig någon annan gång, just nu är jag så trött och seg efter jobbet...
   I onsdags så började jag åtta på morgonen, mitt pass var till fyra så det var lugnt tänkte jag.. (Någon gång i framtiden så skulle jag vilja lära mig att ingenting går som det ska på donken...!)
Den gyllende regeln fungerade då också, en tjej var sjuk och opsi daisy, jag jobbar till sju istället för fyra. och när klockan var sju så var det så mkt att göra så jag stämplade ut halv åtta.
   Sedan fick jag det ultimata beviset att jag är för snäll ibland, jag gick med på att jobba ett nattpass också! Men jag blev hämtad av Björn, det var väldigt snällt av honom, men han är en riktig stadsråtta när det gäller att hitta på landet =)
Och sedan, på torsdagen så jobbade jag 18-00. det roliga var att vi hade kö ut till dörrarna i 3 och en halv timme...!
Jag och mina två vänner upptäckte snabbt att det är Young Baltic Cup på Gotland just nu. Sabine fick ett helt lag i hennes kassa och själv så hade jag hela Rinkeby i min. Nu måste jag säga att jag är säker på att det finns en massa trevliga människor i Rinkeby och utlänningar men de kommer inte till donken! Alla irreterande, jobbiga, kaxiga sjävlupptagna ungdomar (läs fjortisar) kommer till donken. Jag och Fredrika fick jaga ut fyra grabbar på cykel från vår matsal! Först sa jag till dom en hel del och till slut blev jag arg. Men de lyssnade inte och då kom Fredrika från köket med en köksspade i handen och gick raka vägen fram till dom och sa till dom att få cyklarna därefrån. 
   Grabbarna började tjafsa emot och då tyckte jag faktiskt synd om dom, man ska inte säga emot Fredrika när hon är på det humöret, och nu hade vi haft kö i 2 och en halv timme. Jag kan ju bara säga att  grabbarna sprang ut med cyklarna när hon var klar...! =) (Bra gjort Fredrika!)
   Till slut tog kön slut och då fick vi se vår matsal, vi visste om vi skulle skratta eller gråta...
Uppgiften att försöka hitta matsalen blev min uppgift (det tog 45 minuter att hitta den)

Där har ni två dagar på mitt jobb, det händer alltid nånting men man klarar alltid av det för man jobbar med sina kompisar! Det ska bli spännande och se vad som händer ikväll, kommer samma gäng att komma då?
Om dom gör det så kommer jag att berätta om det här..

Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag åka ut till min systeryster som fyller 27 år idag!

Bai
* I am living on the memories* Studenten 8/6-07


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0