Fredagsmyyyys

Väntar här hemma för mig och pappa. Det blir choklad, tv och utslagna i varsin soffa =) Vi är lika trött båda två så det blir nog bra! =)

I helgen är det GGN och för första gången någonsin så jobbar jag inte natt! Så det blir fest med Carro imorrn! hon+jag+en flaska vin= extremt bra fest =)

Men först så ska jag jobba 8-18 imorrn (bra förfest jag vet) men sen så!

Nej, in i duschen och sen så kallar soffan på mig!

Vad ska ni göra en fredagskväll som denna?

Tuesday, your day?

Idag har det varit en skön dag. En sån där dag när man faktiskt inser att man har ett jäkla bra liv endå. Fast det ofta känns pissigt. Det var skönt att känna så, nu ska man bara komma ihåg den här känslan. =)

Idag har jag varit ledig och då har jag passat på att städa lite här hemma och så. Jag har även passat på att när jag har varit nere i lådor och dyl så har jag kollat om det är ngt där i som jag behöver ha med mig upp. Och en hel del saker kom fram från sina små gömmor =)

Nu har jag tänkt att jag ska ta mig an garderoben och kolla lite vilka kläder som ska med (nej, Angelica, jag tänker inte ha med mig sommarklänningarna!) dock så kan jag inte börja packa ner sådant ännu eftersom jag fortfarande behöver dom här nere.. (da!)

Sen så har jag faktiskt gjort en sak till med packningen (otroligt men sant). Jag har börjat kolla igenom vilka filmer jag ska ha med mig. Ok, jag vet att det inte riktigt är prio nr 1 men det är lite roligare än att kolla vilka kläder och handdukar man ska ha med sig... =)

Nej, garderoben var det, sen ska jag dyka ner i soffan och slappa.

Ha en trevlig kväll allihopa!

One month to go

Hoppsan, nu var det visst några dagar sen jag skrev sist.. Det är sjukt vad dagarna rullar på, och ibland så känns det knappt.

Vill ni veta en kul sak? Nu är det mindre än en månad kvar tills flytten upp. Nu börjar det kanske bli dags att kolla upp vad man ska ha med sig? =) Just nu så har jag ungefär kommit så långt på listan som till: kläder. I have a long way to go... -.-

Fast det är inget som jag ska göra ikväll, ikväll så ska jag ta det lugnt efter en underbar dag med Emy och Anton. Imorrn är jag ledig så då väntar lite städning, tvättning och kolla upp lite saker som ska med upp.




Vad jag skulle vilja göra en tågluff till! Det var en av mina bästa månader någonsin! Och det var med en av dom bästa! ♥
Efter din examen, vad sägs? En till månad? =)


Happier Day

Är ordentligt gladare idag, mycket tack vare ett lååångt samtal med Angelica igår och så jobba med Caroline idag =) Det gör det hela lite lättare..

Vad gör jag uppe så här dags? Jag har ingen aning, jag började se filmen Fame (den gamla) och så fortsatte klockan att gå.. Hmm, kan vara dags att sussa eftersom om jag vill använda vatten här hemma imorrn så måste jag göra det innan klockan åtta på morgonen.. =/ Farbrorn den yngre kommer hit och då ska han och pappa fixa badrummet (eller börja iaf)

När dom gör det så flyr jag och mamma ut till syrran och Emys första tävling. Skrev jag flyr? Nä nä, jag menar att vi planerade det lååångt innan det andra blev bestämt. Mmm, långt innan. Rent sammanträffande att när två gubbar ska fixa ett badrum (bröder kan tilläggas), det som är så tyst och enkelt att fixa så åker jag och mamma hemifrån tidigt på morgonen för att komma hem på eftermiddagen. Mmm, rent sammanträffande! Yup. Jajamän. Helt positivt. Inget ljug.

ok, kan ni i alla fall låtsas att ni tror mig?

Godnatt

Barnvakt

Varit barnvakt idag för Emy och Anton, det var precis vad jag behövde! En bra sak med två små barn är att man hinner inte grubbla så mycket.

Jag var hos läkaren igår för diverse leverfläckar på min rygg, det jag fick?

Ett OJ, mycket klämande, mycket hummande och ahande och en remiss till nån annan mottagning.

Blev jag nervös? Ja, jag har lätt att bli nervös annars men när någon säger så där så blir jag extremt nervös.
Så det var ganska bra att åka till syrran för att vara barnvakt men nu så är jag inte där. Och då börjar grubblandet.. Finns det inget typ piller mot grubblande?


Ok, det där är väl det klokaste som ni kommer att få ur mig ikväll (tragiskt jag vet).

Jag ska stänga av hjärnan i typ ett halvår och gå och lägga mig

Nån som har något roligt att skriva i kommentarerna? Känner att jag verkligen behöver det


Konstig dag

Jag har haft en skum dag idag.
Och det som är mest skumt är att jag vet inte varför..
Jag känner mig grymt ensam fast det är tre andra i huset.
Jag känner mig deppig och ledsen fast jag inte har någon anledning till det.

Nu har jag suttit ett tag i soffan och läst en bok som jag verkligen tycker om, jag försvinner alltid in i den världen när jag läser den, men inte idag. Så just nu så känner jag för att gå och lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och inte komma fram förens imorrn.

Life

Läste Karolinas blogg och hennes senaste inlägg som oxå hette Life. När jag läste hennes så började jag tänka på mitt.. och här är mina (småtrötta och halvknasiga) tankar.

8 år sedan började jag min första termin på Romaskolan, årskurs 7. Eftersom jag började i Roma så betydde det att jag slapp Barlingbo skola så det var bara ett enda jättestort plus, för det var ingen skola som jag trivdes i. Tyvärr så fortsatte det inte alltid så jättebra i Roma. Vissa vänner försvann och visst några nya kom in i bilden men ingen var riktigt nära. Jag var aldrig mobbad (tekniskt sett) men jag kände aldrig att jag hörde hemma i klassen. Dock så hade jag några kompisar som jag var med ibland i skolan och så hade jag min livs kärlek(ar). Mina hästar! Jag har haft några genom åren men jag har älskat alla. Det var tiden i stallet och på hästryggen som jag längtade till i skolan.

5½ år sedan så slöt jag nian och därmed Romaskolan. Visst är det vissa saker som jag saknar därifrån, inte många men endå, men jag skulle inte vilja gå tillbaka till den tiden. Förut så tänkte jag att jag skulle vilja gå tillbaka för att rätta till vissa saker, göra vissa saker annorlunda, vara annorlunda. Men då hade jag nog inte varit den jag är idag.
 Nu när Roma var över så flyttade blicken till Säve, närmare bestämt Steffen. Så nervös som jag var den dagen har jag aldrig varit. Tankarna flög i huvudet, skulle det bli ett nytt Roma? Skulle jag passa in här? Första dagen så träffade jag ett gäng med tjejer som skulle se till att jag hade något att se fram emot under mina kommande tre år.

4 år sedan började jag tvåan på Steffen. Nu började skoltröttheten träda in i livet men det gick endå för det mesta. Under sommarlovet så hade jag börjat jobba på McDonalds och jag fortsatte även under helgerna efter sommaren. Jag kan ärligt säga att jag kommer inte ihåg speciellt mycket hur det var att jobba där då, men under den här hösten så träffade jag min första riktiga pojkvän och jag var kär. Ordentligt kär. Detta år, så känner i alla fall jag, kom jag närmare vad som idag är mina två bästa vänner: Emma och Angelica. Visst hade vi pratat och så under första året men nu blev vi bättre vänner.

3 år sedan så började äntligen sista året i skolan! Nu såg man ljuset i slutet av tunnel varje dag som man gick till skolan. Nu var jag ordentligt skoltrött och brydde mig egentligen inte om skolan. Såg mest till att jag behöll mina betyg. Under hösten så tog det slut mellan mig och min pojkvän och det var ugly, reeeally ugly. Så det var en period där då jag inte direkt var mig själv. Men det som inte tar kål på en gör en starkare.
 Jobbet fortsatte som det brukar, cheferna bytte av varandra ett tag som på löpande band och vissa var bättre än andra. Det var dock skönt att veta att jag hade ett jobb efter studenten, för jag visste redan att jag inte skulle börja plugga direkt på hösten, eller någonsin för den delen, jag vill hitta något som jag verkligen vill göra innan.
 Detta gjorde (tror jag) att jag inte kände den paniken som vissa av mina kompisar kände inför studenten och att inte gå i skolan längre. Jag hade en fast anställning innan studentdagen.
Studenten var nog en av mina bästa dagar hittills, dock så saknade jag några på min studentvagn, dom gick i andra klasser.. Där bland mina två änglar.

Nu i höst så är det 2½ år sedan jag tog studenten och jag har inte börjat plugga ännu och jag tänker inte göra det innan jag vet vad jag vill bli när jag blir stor. Jag jobbar på McDonalds där jag trivs. Inte alla dagar men vem har ett jobb som man älskar varje dag? Sedan studenten så har jag rest en hel del och jag älskar det! Nästa resa är under planering och denna vinter så tänker jag vara i Sälen och jobba för att tjäna pengar till den =)
I höst så flyttade Emma och Angelica till fastlandet för att plugga på två olika ställen. Det var både roligt och tråkigt. Jätte roligt för dom men det är ovant och jobbigt att inte ha dom på samma ö som en själv. Tack gode gud för telefoner! Men det är nog en ny del av vuxenlivet, man kommer inte att ha sina bästa kompisar som grannar hela livet men man får inte tappa kontakten bara för det.

Om 1 år så hoppas jag att jag är ute på nästa resa, att jag är nöjd och får utvecklas på jobbet och att jag har mina underbara vänner och familj nära (om inte annat nära via telefon). Jag hoppas även ha lite mer info om vad jag vill bli när jag blir stor, eller åtminstone tagit bort ett par yrken från listan. Det är mycket att begära men mest av allt vill jag bara vara nöjd med mig själv och förstå att alla duger som dom är, även jag.


Lördag

Oj jises vad det märks att jag inte hade jobbat på 2½ vecka när jag gick hem från jobbet vid 04:15 imorse.. Det kändes i benen iaf!

Sov som en klubbad säl, vaknade vid halv fyra på eftermiddagen och har väl inte riktigt piggnat till efter det. sov lite väl länge tror jag. Just nu känns det som om min hjärna är omlindad av bomull. Det är både bra och dåligt...

Nej, återkommer kanske lite senare om jag har piggnat till, nu börjar även mitt huvud att göra ont så det är blir en spännande kväll innan man ska tillbaks till jobbet... -.-


Tandläkaren

Ok, ännu en sak att kryssa för på vuxen-att-göra-listan. Betala när man går till tandläkaren. Lite surt. Eller, ganska surt dock bra att ungdomar får lite pengahjälp från försäkringskassan.
Hur det gick?
Joda, inga hål men lite kommentarer på att jag borde borsta lite nogrannare. Det var visst lite tandsten och dyl. Aja, man kan ju inte lyckas med allt, nu är det bara att borsta gaddarna lite bättre så man slipper betala för att fixa hål!

Nu ska jag äta frukost (försov mig lite så det hann jag inte med innan gaddis), funderar på att ta en lång frukost med en film eller något.

Saknar min och Angelicas mysiga långfrukost när jag var där. Gott att äta och en vän som sitter på andra sidan bordet. Jag längtar redan tills nästa gång som jag kan åka dit men vet tyvärr inte när det blir. Men om man inte vet om det går - Då ser man till att det går. Men enbart god vilja om det är så =)

Idag ska jag fixa lite här hemma och sen väntar fika med Karolina. Mys!

Och idag provjobbar Angelica på ett ställe i Linköping! Jag håller en tumme för dig!

See Ya

091013

Hello! Vad gör ni?

Idag har jag städat och bakat. Lagom ansträngande tyckte jag så nu slappar jag här med lite Buffy och nybakade muffins.

En ganska bra dag enligt mig.

Vad gör ni idag?

feeling sorry....

ok, feeling eeextremly sorry for myself!!

varför?

Har extremt ont i armen efter sprutan.

Ok, jag vet att det är extremt löjligt men endå. det gör ont. det är sent. då blir det lättare att tycka synd om sig själv.

Min tröst?
ska baka imorrn och ha lite frossa i Ana Banana Cakes!

ok, sängen. återkommer imorrn med en mindre ondare arm och bättre humör. 

home sweet home

Ok, jag har varit hemma sedan igår natt men endå, har faktiskt inte suttit vid en data på hela dagen. Bara varit hemma.. 
 Men även varit inne på vaccinationsmottagningen på lassis och tagit min sista Twinrix spruta..
Och jag märkte ganska fort att jag fortfarande inte tycker om sprutor.. Det var faktiskt mycket lättare dom två första gångerna - Då hade man fortfarande Thailand att se fram emot. Vad hade jag att längta till den här gången??

Vad har annars hänt idag? Jag fick ett städryck så nu är mitt rum väldigt välstädat och garderoben är genomgången. Imorrn ska jag ta och städa bilen och tvätta. Tänkte även baka dom gudomligt goda Ana Banana Cakes! =)

Sitter och drömmer just nu. Har en annan flik uppe och på den står det www.destinationsydafrika.se
Nästa höst? (Yes! eller, förhoppningsvis!)


See Ya


hemgång

nu bär det snart hemåt för den här gången.. har verkligen varit helt jävla underbart!! (på ren svenska) Jag är så glad över att jag faktiskt gjorde den här resan och inte bara pratade om den.. Blir så lätt annars att det inte blir något mer än prat..

Har precis bärt ner mina saker till bilen, är bara datorn och handväskan kvar nu.. jag bar ner det mitt under hagelskuren (!) kan oxå tilläggas...

det har varit helt underbart att hälsa på Emma och Angelica men nu ska det faktiskt bli skönt att komma hem och bara....vara ett par dar innan jag börjar jobba igen.

Nej, umgås med Angelica lite grann innan man åker!

Ciao


(vi hörs på gotland nästa gång! förmodligen iaf..)


Jag vill!!!!

Lite information från www.destinationsydafrika.se


Möte med vithaj, The Big Five & valhaj

◊ GANSBAAI ◊ SABI SAND PRIVATE GAME RESERVE ◊ MOCAMBIQUE ◊

13 dagar / 12 nätter

Detta är den ultimata Afrikaresan! Ni får uppleva vithaj på nära håll i Gansbaai, vildmark i ett av de privata reservaten vid Krugerparken och tropiska korallrev i Mocambique där valhajen är huvudattraktionen!

Detta förslag går naturligtvis att modifiera eller kombinera med andra destinationer om ni önskar. Tala om vad ni har för önskemål så sätter vi ihop en resplan som passar er perfekt! Självklart kan vi boka in en hyrbil till er så att ni kan utforska omgivningar lite längre bort på eftermiddagarna.


Dag 1:
Ni anländer på Cape Town International Airport (flygbiljett ingår ej). På flygplatsen möts ni upp av en av våra samarbetspartners som tar er till Gansbaai, en ca två timmars bilfärd genom spektakulära bergspass. Utnyttja kvällen till att koppla av efter den långa resan. Under er fyra dagar långa vistelse i Gansbaai bor ni på Saxon Lodge Guest House.

Dag 2-4:
Efter en tidig frukost blir ni upphämtade på Saxon Lodge för turen ut till Shark Alley och vithajarna, om vädret tillåter. Ni är ute i ungefär fem timmar, beroende på hur aktiva hajarna är. När ni återvänder till hamn har ni resten av dagen fri till att utforska Gansbaai. Varför inte ta en tur till De Kelders Caves och besök den arkeologiska utgrävningsplatsen, paddla havskajak, fiska, ta en tur på hästryggen eller kanske göra en utflykt till Cape Agulhas eller vindistrikten?

Dag 5:
Nu är det dags för era sista fem timmar i vithajarnas sällskap. När turen är över återvänder ni till Saxon Lodge för att hämta era väskor och vistelsen i Gansbaai är över för den här gången. Turen går nu tillbaka till Kapstaden där ni övernattar på City Lodge V&A Waterfront.

Dag 6:
Efter en frukost i lugn och ro tar ni hotellets City Lodge Shuttle till Cape Town International Airport för en två och en halv timmes inrikesflyg till Kruger Mpumalanga International Airport (flygbiljett ingår ej). Där tas ni emot av vår samarbetspartner som kör er till Notten's Bush Camp – ungefär en och en halv timmes bilfärd – där ni stannar i två nätter.

Väl framme har ni gott om tid att installera er i er bungalow innan ni åker på en kvällssafari i en öppen jeep. I solnedgången stannar ni någonstans i bushen för en drink innan ni fortsätter in i natten för att söka efter nattaktiva djur med hjälp av strålkastare. Beroende på hur aktiva djuren är återvänder ni till lägret vid 20.30 där middag serveras runt lägerelden, i en så kallad boma.

Dag 7:
Hela dagen ägnas åt att leta vilda djur i Sabi Sand Private Game Reserve. Ni blir väckta till ljudet av afrikanska trummor och efter en kopp kaffe eller te beger ni er ut på dagens första safaritur. Återigen, beroende på hur aktiva djuren är återvänder ni till lägret vid niotiden för frukost. Efter frukost får ni tid till att njuta av den lugna afrikanska bushen. Ni kan ge er ut på en vandringstur med en beväpnad ranger/tracker, gå ner till vattenhålet för att smygtitta på djuren som kommer för att dricka under dagens varmaste timmar, hålla utkik efter exotiska fåglar i och runt lägret eller bara koppla av vid poolen. På eftermiddagen bjuds det på kaffe och te och sedan bär det av ut i bushen igen för ytterligare en kvällssafari i jakt på The Big Five.

Dag 8:
Dagen börjar med en safari i soluppgången och efter det frukost, men sedan är er vistelse på Notten's Bush Camp över och ni blir hämtade för transport till Kruger Mpumalanga International Airport för den en timme långa flygturen tillbaka till O.R. Tambo International Airport (flygbiljett ingår ej). Ni tar City Lodge shuttle från flygplatsen till Johannesburg International Airport City Lodge där ni övernattar.

Dag 9:
Idag bär det av till Mocambique så ni måste upp tidigt för att ta City Lodge shuttle tillbaka till flygplatsen. Ni tar flyget till Inhambane vid Mocambiques kust (flygbiljett ingår ej). Härifrån blir det transfer till Barra Lodge, där stannar ni i fyra nätter. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

© Andrew Woodburn
Dag 10-12:
Idag har ni två dyk på reven utanför kusten framför er, om vädret tillåter. Huvudattraktionen är den stora valhajen som man ofta träffar på nära kusten och därför är chansen störst på väg till eller från ett dyk. När ni upptäckt en valhaj släpps ni av framför den och låter den simma fram till er. Då bubblorna från dykutrustning kan skrämma djuren använder ni er bara av snorkel.

På eftermiddagen har ni tid att njuta av paradiset! Slappa av och njut av solen på de vita stränderna, gör en utflykt till en av de lokala byarna eller ta en tur till Inhambane.

Dag 13:
Nu är det dags att lämna paradiset. Efter frukost blir ni körda tillbaka till Inhambane Airport (flygbiljett ingår ej) för att där ta flyget tillbaka till Johannesburg. Här tar ni sedan flyget hem till Norden (flygbiljett ingår ej) eller fortsätter er semester i det underbara Sydafrika.


Lördag

Idag så har vi verkligen gått in för att bara slappa, dock så bröt vi trenden med en promenad med handel på vägen tillbaka. Jag införskaffade nämligen ett bakbok häromdagen Cookies for Rockies heter den. I den så fanns det ett recept på en kaka som heter Ana Banana Cake, den fick vi för oss att vi skulle baka!

Vill ni veta en sak?

Den var jättegod!!!

Nu ska vi snart börja fixa lite smått för kvällen, den kommer hit en massa folk senare och efter det blir det utgång här i Linköping.. Har inte riktigt koll på vart men jag har stooort förtroende för Angelica i den frågan!

See Ya

Fame

Ok, nu har Angelica och jag kommit hem från Fame!

En dansfilm (dah!) och den var bra! Jag tycker om dansfilmer, men detta gör även att jag har lite större krav på de filmerna. Men den gjorde mig inte besviken, dock så gick jag ifrån bion med en känsla av att det hade inte gjort något om den hade varit 1-1,5 timme längre - för att få gå lite djupare in i varje karaktär. Få lära känna dom lite bättre. Men det är nog mest min åsikt eftersom jag väldigt sällan vill att en film ska ta slut.

Det som verkligen fick mig att känna att det var en bra film, var det faktum att den står med fötterna på jorden. Allt är inte i ett rosenskimmer och det gör den så mycket mer trovärdig.

Handlingen? Ok, för att vara ärlig - så mycket handling finns det inte i filmen. Den handlar mest om musiken och dansen. Och det är helt ok.
I alla fall, skolan som är i centrum i hela filmen utan att egentligen synas är New York City High School for the Performing Arts och mer i framgrunden är ungdomarna som går på skolan och dom tränar, lever och hoppas att just deras dröm ska uppfyllas.
  Under de 4 år som de går på skolan så händer det mycket. Några upptäcker nya variationer på sina drömmar, andra får en helt ny dröm. Andras drömmar kanske bara kommer att vara drömmar.
 
Regissören var Kevin Tancharoen och han ska ha en eloge att han tog på sig den gamla musikalen från 1980, och versionen från 2009 gjorde att jag vill se den från 1980!
En annan som ska ha en eloge är Marguerite Pomerhn Derricks, koreografen. Dansscenerna är ofta inte speciellt långa (förutom den i slutet av förklarliga skäl) men man kommer ihåg dom och det är väl det som är meningen?

Betyg 4.5 av 5
(jag vill ha en längre version för att kunna lägga till den där sista 0,5 poängen. Utökad DVDutgåva tack!!) 


All information är tagen från www.imdb.com

Check!

Nu så! Nu kommer jag inte att frysa i vinter! Mössa, halsduk och vantar finns nu i en kasse vid mina fötter, jag har nämligen roat mig med att klippa av alla irriterande lappar.. =)

Nu ska jag och Angelica alldeles strax gå till tapasbaren och sen till den mycket efterlängtade filmen Fame! Det kanske kommer en redogörelse om filmen när vi kommer hem ikväll.

091009

Halloj på er! Skön dag idag, här iaf.. hur är vädret hos er? Sitter och myser just nu, är ganska skönt att ha semester! =) Den här resan var en av mina bättre ideer på länge!

Ska snart göra mig iordning för att gå ner på stan en sväng, ska bla kolla in Cubus och deras mössutbud. sen ikväll blir det tapasbar och bio!! =) Sk bli nice!!

Hörs senare, nu ska jag ta tag i det här.

Sweet dreams

Nu håller vi på att göra oss iordning för sängen, ska bli skönt att sova.. =)

kul att se att så många läste mitt inlägg om filmen! =) Ni får gärna skriva nån kommentar om vad ni tyckte =)

Imorrn så ska jag och Angelica äta på en tapasbar som vi hittade idag och sen ska vi gå och se filmen Fame på bio.. Har höga förväntningar så det ska bli kul!

Morgondagens mål: köpa mössa, vantar och halsduk. Har sett såna i en helt underbar blå färg på Cubus, så dit ska jag imorrn!


Ska sussa nu, vi hörs imorrn!

The Ugly Truth

I lördags så var jag och Emma och såg på bio. Filmen vi valde var The Ugly Truth med Gerard Butler och Katherine Heigl i huvudrollerna.

Filmen är en romantiskt komedi, och jag brukar egentligen inte tycka om sådana filmer generellt men den är var en stor överaskning! Grym dialog mellan huvudpersonerna, bra filmat, bra musik och för att endå vara en sådan pass "vanlig" handling så har regissören Robert Luketic lyckats få en ny tvist på det hela.

Själva handlingen då? Jo, Abby (Katherine) är singel och en ganska olycklig sådan, hon letar efter MR Perfect - men har dock inte lyckats hitta honom än. En dag så finns han dock där, och för att verkligen lyckats fånga honom tar hon hjälp av Mike (Gerard). Mike har dock en ganska kontreversiell syn på kvinnor och män. Dock så går inte allt som planerat och sen börjar allt gå fortare och fortare ur kontroll..

En bra film som var rolig att se på (har inte skrattat så i en bio på länge!) och bra skådespelare. Se den! =)

Betyg: 4 av 5


all information är hämtat från www.imdb.com

Fundering

Funderar på en grej. det är med olika kategorier på bloggen.. Angelica har ju tex en receptkategori. Jag har tänkt på om jag ska börja med en typ filmkategori. Typ recensera lite filmer som jag har sett eller köpt.. Vad tycker ni som faktiskt läser bloggen? Låter det som en bra ide eller är det lite för High-Almighty över det hela??

Vill hemskt gärna ha kommentarer så jag vet vad ni tycker!

Linköping

Hallo alla!
Nu har jag varit i Linköping i ca ett dygn, och hittills så är allt positivt! Kan till och med hitta lite grann, från Angelica till affärerna typ men endå =)

Att ta sig hit då? Jaaa, det var ett äventyr i alla fall.. Ett hett tips till alla som ska köra genom detta land nångång:

Se till att ni kommer upp på rätt håll på E20!

Det är satans jobbigt att försöka komma av och sedan komma rätt... Men det lyckades och jag har då lärt en till nyttig sak på min roadtrip, hur man kör fel och hur man kör rätt igen.. =)

Nu är Angelica hemma igen efter en dag i skolan, hon slutade kl 17 men kom hem nu. Jag skulle nog tycka om studentlivet =) Nu så vet jag inte vad vi ska göra.. Efter sex så ska Angelica ringa en klasskompis så ska vi hämta hennes nya tv (Angelicas kommentar till kompisen - Vi kan hämta den ikväll, för min kompis Anna har bilen med sig!). Och igår var det första vi gjorde en guidad tur genom Linköping i bilen, och då råkade vi åka till Ica
Maxi när Angelica behövde storhandla..

Hmm, börjar ana ett mönster, framförallt när det var Angelica som övertalade mig att ta bilen hit... -.-




I alla fall, idag har det varit fint väder här, om man bortser ifrån att det blåser. Angelica stack till skolan vid halv tio tiden och en stund efter det så bestämde jag mig för att ta en promenad, så det var musik i öronen och sen så har jag mest strosat runt där jag och Angelica tog en promenad igår kväll. Ganska skönt att bara promenera och tänka eller inte tänka vilket man nu är på humör för. Att bara lyssna på musiken.. Och framförallt, gå i en stad där man inte känner någon! (ok, känner en person men hon var faktiskt i skolan då).

Nä, nu ska jag umgås med personen som jag trotsade alla jäkla motorvägar för att komma hit!

Min älskade vän

Slappdag

Helo på er!

Idag har det varit en fullt ut semesterdag! vi har inte gjort ett dugg på hela dagen och det har varit skönt..
Nu sitter vi och ser på Kingdom of Heaven, en riktigt bra film.

Hur kan man vara trött och seg efter en hel dag av ingenting?

Aja, imorrn ska jag hålla Emma sällskap när hon har lektioner och dyl.

Nä, nu ska jag fortsätta slappa, varför ta bort ett vinnande koncept?

Strömsholm

Sådär, nu är man framme i Strömsholm. Eller, har varit framme ett tag men endå. Det gick iaf bra att köra, motorväg är rolig att köra!! =)

Och vill ni veta det bästa? (det vet jag att ni vill)

Jag körde inte fel en enda gång!!

Är mkt mkt stolt över mig själv, måste jag säga. Och jag har lekt elev idag, var med på Emmas sista lektion, om foderstater och hur man räknar ut dom. Ganska bra att kunna men inte den roligaste lektionen på en fredag eftermiddag.
Sen har vi varit och handlat och nu lagar vi(läs Emma) mat och sen blir det nog Idol och en massa prat.

Imorrn...vet jag inte riktigt vad som händer, kanske lite shopping i Västerås, vi ska iaf ut och äta på kvällen och sen ut. Resten löser sig... =)

Gud, vitlöksbrödet luktar gott! Ska nog gå och försöka sno en liten bit =)

Båten

God Morgon!

Sitter på båten nu, får väl se hur länge jag har mottagning... resan börjar bra iaf, klarade rampen utan problem, var faktiskt lite nervös för den innan.. Mest för att jag aldrig har kört på den själv..

Ok, har suttit på båten i ca 10 min och redan så har två olika grupper med kids kommit fram och velat ha mitt bord, för dom får inte plats med bara bordet bredvid. Mitt svar, undrar ni? Hitta ett annat bord med uttag så ska jag flytta på mig. Ingen av dom har kommit tillbaka ännu.. Fast dom sitter nu lite längre bort såg jag.

Nä, ska sätta på en film, äta lite frukost och njuta(?) av dom härliga(?) tre timmarna som väntar.


See Ya!

Road Trip

Ojoj, det är lite stressigt att hinna med allt när man bara är hemma en dag och sen ska ta båten igen..
Bilder hinner jag tyvärr inte med nu, men kameran åker med så vi får se..

Håller på att packa det sista nu, och sitter på eniro för att dubbelkolla vägbeskrivningen, håller på att komma in i den här gudjagkommeraldrigattklaradethäralltkommerattgååtskogenkänslan. Men tänker sen: Vad är det värsta som kan hända? Jo, jag kör vilse. Punkt. Jag hittar rätt igen och så var det med det.. Men säg det till min hjärna..

Så, klickade nu ner enirosidan. Nu ska jag "bara" blogga lite, kolla lite annat, se till att jag har så lite att göra imorrnbitti som möjligt och sen ska jag sova.

Ok, måste sova nu, är sjukt trött (som vanligt). Men vi hörs imorrn, kanske under dagen annars när jag har kommit fram till Emma!

Sov Gott!


Imorrn ska jag träffa Emma!! Var bara tvungen att skriva det =)

RSS 2.0